ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΧ. ΔΙΨΑΝΑ

Απάντηση στο δημοσίευμα του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γ. Μανώλη σχετικά με τα οχήματα του Δήμου Τεμπών προχώρησε ο αντιδήμαρχος κ. Αχιλλέας Διψάνας:

“Σχεδόν δυο χρόνια μέχρι τώρα δεν έχουμε δει από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης καμιά αναπτυξιακή και δημιουργική πρόταση παρά μόνο άναρθρες κραυγές και διαμαρτυρίες.

Στο διαταύτα :  Τα δυο οχήματα βρίσκονται εκεί σε ένα χώρο όπου βρίσκεται και το Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Κάτω Ολύμπου, σε ένα χώρο επαρκώς φωτισμένο και με κίνηση όλο το εικοσιτετράωρο.

Το πρώτο είναι όχημα πυρόσβεσης και είναι υποχρεωτικά εκεί γιατί πρέπει να υπάρχει δυνατότητα άμεσης κινητοποίησης σε περίπτωση ανάγκης. Το δεύτερο όχημα είναι όχημα της ΔΕΥΑΤ και βρίσκεται προσωρινά εκεί λόγω του ότι στον οριοθετημένο χώρο φύλαξης  της ΔΕΥΑΤ βρίσκονται αποθηκευμένες ράμπες, αμαξίδια και χημικές τουαλέτες ΑΜΕΑ, εξοπλισμός  που πρόκειται να τοποθετηθεί τις επόμενες μέρες στην παραλία Του Δήμου μας .

Θα μπορούσε λοιπόν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να ενημερωθεί αρμοδίως πριν προβεί σε φωτογράφηση και καταγγελία.

Και καταλήγει ο αντιδήμαρχος :

Ας του δώσουν επιτέλους το χρίσμα μήπως και ασχοληθεί με κάτι πιο δημιουργικό.

Να μην ενοχλείται από την πολυσυλλεκτικότητα και διεισδυτικότητα  για τον Συνδυασμό ( Συνεργασία  για   Πορεία Ανάπτυξης) και για το έργο που παρουσιάζει σε καθημερινή βάση”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ