ΑΦΩΝΗ Η ΦΙΛΑΘΛΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΕΛ-ΠΛΕΞΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ!!!

Μαίνεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ, του Βαγγέλλη Πλεξίδα αλλά και της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία», με αφορμή μάλιστα ρεπορτάζ της τελευταίας και του δημοσιογράφου Σωτήρη Κέλλα αναφορικά με το προπονητήριο των Δέντρων .

Μπερδεμένη για αρχή η φίλαθλη κοινή γνώμη αφού είδε τα αρχικά εξώδικα Κούγια προς το συνάδελφο να μετατρέπονται γρήγορα σε εναγκαλισμούς και φιλοφρονήσεις, με το κατά τα άλλα «μαύρο πρόβατο-συντάκτη» της εφημερίδας, να μετατρέπεται ξαφνικά σε ανιματέρ και παρουσιαστή των κορυφαίων εκδηλώσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ, την ώρα μάλιστα που τα περίφημα «στεγανά» της ομάδας παρουσίαζαν όλως παραδόξως…  διαρροές που μεταφράζονταν σε δημοσιογραφικές επιτυχίες για συγκεκριμένο έντυπο!

Η διαμάχη ΑΕΛ-Πλεξίδα με κατάληξη τις αίθουσες των δικαστηρίων στις 7 Ιουλίου, που έγινε θέμα στην τοπική «Ελευθερία» ξένισε στους ανθρώπους της ΠΑΕ, με τον εκπρόσωπο τύπου Γ. Καλογιάννη να αναφέρεται “ σε καταρράκωση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας,  παραπληροφόρηση,  αποπροσανατολισμό, μα κυρίως σε προσπάθεια σπίλωσης και υπονόμευσης της τωρινής ΠΑΕ”, την ώρα μάλιστα που με κατά μέτωπο επίθεση στο έντυπο και κυρίως στο δημοσιογράφο Σωτήρη Κέλλα περιγράφει “ ύπαρξη σχεδίου με κουτοπόνηρο εντολέα και ιδιοτελή εντολοδόχο”!

Την ίδια ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α. Κούγιας με επιστολή του προς τη διεύθυνση της εφημερίδας, αφού νωρίτερα παραδέχεται πως «ο ίδιος, στελέχη, προπονητές και ποδοσφαιριστές βρίσκονταν κατ’ αποκλειστικό σχεδόν τρόπο στη διάθεση των συντακτών της εφημερίδας», τα βάζει με το συντάκτη του δημοσιεύματος περιγράφοντας «γραφείο-τύπου» του Πλεξίδα!!!

Η σημερινή συνέντευξη τύπου του κ. Κούγια, που ξαφνικά πέραν της «ιστορικής και αρχαιότερας» ανακάλυψε ξαφνικά και όλους τους υπόλοιπους αθλητικογράφους, βάζοντάς τους μάρτυρες σε ένα άτυπο δικαστήριο, προφανώς και δεν είναι λύση!

Με δεδομένη μάλιστα την απουσία Πλεξίδα από το «θέατρο», καλό θα είναι όλοι κάποια στιγμή να επιλέξουν στάση, με άλλα λόγια κομμένοι οι «αυλικοί» και η επιλεκτική ενημέρωση, έτσι για να καταγράψουμε αφού το θέτουν ως θέμα και τις δημοσιογραφικές επιτυχίες που αναλογούν στον καθένα με βάση τη γνώση και την εμπειρία του, αλλά ΠΑΝΤΑ με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των φιλάθλων και όχι τα μεταξύ μας… τραπεζώματα και τους εναγκαλισμούς σε μπουζουκομάγαζα.

Υ.Γ. Το παρόν αποτελεί… πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν μετά τη σημερινή συνέντευξη τύπου στο AEL FC ARENA, με την ολοκλήρωση της οποίας ενδεχομένως να χρειαστεί να επανέλθουμε.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ