ΕΚΑΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εκατό θέσεις έμμισθης επαγγελματικής προϋπηρεσίας και κατάρτισης σε διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας αεροδρομίου, προσφέρει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το πρόγραμμα ονομάζεται «Airport Praxis 2» και απευθύνεται σε νέους ηλικίας 19 – 29 ετών.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις, ηλεκτρονικά έως τις 30/6/2016 μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου: http://www.aia.gr/el/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

— Νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους ή φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ, που επιθυμούν είτε να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία είτε να υλοποιήσουν την πρακτική άσκησή τους και να εργασθούν σε διάφορους τομείς της εταιρείας αεροδρομίου.

— Νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, που επιθυμούν να εργασθούν στον επιχειρησιακό/τεχνικό τομέα. Αξίζει να επισημανθεί ότι το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας αεροδρομίου αποτελεί πρότυπο μεταξύ κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των αερομεταφορών, ενώ ο ΔΑΑ έχει γνωρίσει διεθνή καταξίωση με πλήθος βραβείων και διακρίσεων για την αρτιότητα του επιχειρησιακού και διοικητικού μοντέλου του.

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ