ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

Καιρό τώρα επισημαίνουμε από το paidis.com την όλο και πιο «δυναμική» παρουσία φασιστοειδών στην περιοχή, που ενδεδυμένα τη… γαλανόλευκη βρίζουν και απειλούν, στέλνοντας μηνύματα μίσους και ξενοφοβίας δεξιά και αριστερά, με το πρόσχημα της εκδήλωσης ανησυχίας για τις τοπικές κοινωνίες και τη συνύπαρξή τους με τους πρόσφυγες.

Τα εν λόγω φασιστοειδή ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά τον εαυτό τους στοχοποίησαν  εκδήλωση 75 Λαρισαίων καλλιτεχνών που θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, χαρακτηρίζοντάς την ως «συναυλία μπολσεβίκων και ΣΥΡΙΖΑίων για τους λαθραίους μουσουλμάνους»!

Το καθ’ όλα ανιστόρητο και φυσικά ανυπόγραφο κείμενο που φιλοξενείται από Ελληνοαμερικανική Λέσχη Λαρισαίων(!;) κάνοντας λόγο για «ξεπουληματίες και ανθελληνικά σκ@τ@ που έχουν πέσει πάνω στο σώμα της Λάρισας και το εκποιούν», προχωρά σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής και έναν οχετό ύβρεων εναντίον των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, τους οποίους και ονοματίζει προς γνώση προφανώς του… στόχου, την ώρα που στο κάδρο μπαίνουν ακόμη από τον Περιφερειάρχη και τοπικούς βουλευτές, μέχρι τον πρώην δήμαρχο Κ. Τζανακούλη, το Ντ. Διαμάντο και τη Ρένα Καραλαριώτου, αλλά και οι σύλλογοι Βλάχων και Σαρακατσαναίων της Λάρισας, με τους χαρακτηρισμούς για « κομματικά κοπρόσκυλα που έχουν βγάλει το σκασμό» να δίνουν και να παίρνουν!!!

Στο κείμενο ωστόσο ξεχωρίζουν και ονόματα από τους οποίους οι γνωστοί «πατριώτες»- συντάκτες του κειμένου και απογοητεύτηκαν, αφού όπως ομολογούν οι ίδιοι «… και μερικοί δικοί μας όπως η γνωστή Αξιόγλου, ο Σούρλας και η Σβερώνη δεν είπαν κουβέντα»!!!

«Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς και μόνον εσάς….», καταλήγει με… νόημα η κατάπτυστη ανακοίνωση, προάγγελος πιθανώς νέας «δυναμικής» παρέμβασης των… Ελληναράδων.

Αλήθεια ποια η θέση και αντίδραση τοπικών φορέων και κομμάτων απέναντι στο απροκάλυπτο μίσος και το βόθρο που πλέον ξεχειλίζει, αλλά και των εισαγγελικών λειτουργών απέναντι σε μια «κίνηση» που ανοιχτά πλέον καθυβρίζει και απειλεί;

Υ.Γ. Αποσβολωμένοι οι Λαρισαίοι και με κείνο το «δικοί μας», καθότι εξ όσων γνωρίζουμε Αξιόγλου, Σούρλας και Σβερώνη δεν ανήκουν στον ίδιο κομματικό φορέα…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ