«ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ» ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΟΣΜΑΝ ΠΑΤΟ

Σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΛ προχώρησε σήμερα ο Οσμάν Πάτο, μειώνοντας έτσι τους «πονοκεφάλους» για τους διοικούντες που καλούνται να διαχειριστούν τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Άγγελο Αναστασιάδη και δεσμεύονται με συμβόλαια με την ΠΑΕ.

Σημειώνεται ότι από την ίδια λίστα έχουν αποχωρήσει ακόμη οι Νικολακάκης, Μπόγιοβιτς, Κομεσίδης και Μπανούσης, ενώ ενημερώθηκαν ήδη και οι μάνατζερ των υπολοίπων με τους Ναγιάρ και Ουρτάδο να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα ερωτηματικό παραμένει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που δεν δείχνει διάθεση να «σπάσει» το συμβόλαιό του, ενώ η ΠΑΕ σε μια κίνηση με νόημα τονίζει σε ανακοίνωσή της  πως «τις επόμενες μέρες αναμένεται, σε πολιτισμένο κλίμα και με αναγνώριση της προσφοράς στην ΑΕΛ, να αποχωρήσουν και οι Ουρτάδο, Βέρτζος, Πατσιογιώργος, Ναγιάρ και Κουτσιανικούλης».

Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του στον Οσμάν Πάτο, ενώ παράλληλα φιλοξενεί στην επίσημη σελίδα της και δήλωση του παίκτη όπου σημειώνονται τα εξής:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην ΑΕΛ κι εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα στη νέα σεζόν στη Super League. Ευχαριστώ πολύ όλους και να ξέρετε ότι η ΑΕΛ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. AEL FOR EVER!”

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ