ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 5 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Με Λειβαδιά, Ξάνθη και Παναιτωλικό τα πρώτα φιλικά των «βυσσινί»

Με σαφή προσανατολισμό και «στροφή» στα ταλέντα του νομού, που τα τελευταία χρόνια μάλλον επέλεγαν άλλες… πολιτείες, η ΑΕΛ επενδύοντας στο μέλλον ανακοίνωσε 5 μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα ενισχύσουν τις ομάδες Κ20 και Κ17.

KATSAROS KALOUSIS ANAGNOSTISΠιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

  1. Θανάσης Κυρίτσης, ετών 16 με θητεία στον ΠΟ Ελασσόνας, στις μεικτές και περιφερειακές ομάδες της Θεσσαλίας και με συμμετοχές στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.
    2. Γιάννης Κυρίτσης, ετών 16 με θητεία στον ΠΟ Ελασσόνας, στις μεικτές και περιφερειακές ομάδες της Θεσσαλίας και με συμμετοχές στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.
  2. Άγγελος Αναγνώστης, ετών 18 με θητεία στον Αχιλλέα Φαρσάλων και με συμμετοχές στις μεικτές ομάδες.
  3. Χρήστος Καλούσης, ετών 18 με θητεία στη Δήμητρα Γιάννουλης και με συμμετοχές στις μεικτές ομάδες και
  1. Νίκος Κατσαρός, ετών 16 με θητεία στον Ηρακλή Λάρισας και με συμμετοχές στις μεικτές ομάδες, ενώ όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει τις διοικήσεις των ομάδων του Νομού Λάρισας για τη συνεργασία και την επιλογή τους να επιτρέπουν στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τους να έρχονται στην ΑΕΛ, για να ανδρωθούν ποδοσφαιρικά και να συνεχίσουν την καριέρα τους, αρνούμενοι μεγαλύτερες οικονομικές προσφορές άλλων συλλόγων της Super League».

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Εξάλλου τα ονόματα των αντιπάλων της ΑΕΛ, στο πλαίσιο φιλικών αναμετρήσεων που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο της προετοιμασίας, αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο AEL RADIO ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Θ. Κυπαρίσσης.

Έτσι η ΑΕΛ «έκλεισε» ήδη αγώνες με το Λεβαδειακό, την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, με το παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη να διεξάγεται στο ARENA, στις 10 Αυγούστου, το ματς με το Λεβαδειακό να γίνεται νωρίτερα στις 30 Ιουλίου, χωρίς να έχει «κλειδώσει» ακόμη η έδρα διεξαγωγής του, ενώ αναμένεται και η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στο Αγρίνιο.

Σημειώνεται πως η ΑΕΛ προσανατολίζεται και στη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με αντίπαλο «όνομα» της SL, με τις πληροφορίες να μιλούν για προσέγγιση της ΑΕΚ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ