ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 96

Με τη Λάρισα να «φλέγεται» μεταφορικά μα και κυριολεκτικά, παίρνει μικρόφωνο και αμπάριζα η εκπομπή ακροατή μου υποψιασμένε και ευθύς βουτά στα… φλέγοντα της ειδησεογραφίας.

Έχουμε και μέρες δα να τα πούμε και τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, αν και μεταξύ μας δυο είναι τα θέματα που «καίνε», Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη!

Και ξεκινώ από τα σοβαρά για να καταλήξω στα πολύ σοβαρά. Με μια λέξη ΠΛΗΓΜΑ!

Με συνοπτικές διαδικασίες και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για… ξεδίπλωμα του ταλέντου της «καθάρισαν» τη Ρούλα της καρδιάς μας, που δυο ξέραμε όλες κι όλες και αποκαλούσαμε με τα μικρά τους, αυτή και τη Χαρούλα!

Δυο μήνες όλο και όλο το περιθώριο στην τιβι-περσόνα που χρόνια πριν άνοιξε τον ασκό του Αιόλου των πολύωρων σόου και από τότε μας πήρε και μας σήκωσε, ο Αίολος εννοείται.

Που αφού την αναστήλωσαν, την ξεσκόνισαν και βάλανε και την αντίστροφη μέτρηση να παίζει βασανιστικά μέχρι την πολύκροτη πρεμιέρα, στη συνέχεια την «τελείωσαν» με τις απαραίτητες ευχαριστίες βεβαίως-βεβαίως.

Αμείλικτος ο Λιάγκας στους «απέναντι», ξεδίπλωσε το κουβάρι του έντονου παρασκηνίου με την εμπλοκή κάποιου κ. Μένιου τάδε, την ώρα που οι φαν αλυχτούσαν και με το δίκιο τους!

Προσυπογράφω ρε ακροατή, εδώ ένα τριτοδεύτερο της Γ’ Εθνικής Ζουαζηλάνδης φέρνεις στην Περαραχούλα FC και του δίνεις ένα περιθώριο προσαρμογής που θα έλεγε και ο μεγαλοπαράγοντας της Τραχανοπλαγιάς, όχι ολόκληρη Ρούλα που της είπαμε κάποτε και ΜΠΡΑΒΟ να την καθαρίζουμε εν μια νυκτί επειδή σκόνταψαν και κουτρουβαλιάστηκαν τα νούμερα!

Σφίγγω δε θερμά το χέρι και συγχαίρω την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πρόσωπο του δημάρχου Σύρου, που ως άλλος Λεωνίδας πρόταξε σθεναρά τα στήθη στον τυχάρπαστο Μένιο που σας έλεγα παραπάνω, αρνούμενος να του επιτρέψει τη χρήση του δημαρχείου της Ερμούπολης για αποχαιρετιστήρια εκπομπή.

Έτσι είναι φίλε μου, σε τούτα εδώ τα μάρμαρα που θα αναφωνούσε και ο ποιητής και στις σκάλες που κατέβηκαν τα πόδια της Κορομηλά, δεν θα ανεβοκατεβαίνει ο κάθε Μένιος!

Κλείνω το τεράστιο κεφάλαιο CIAO Ρούλα και ανοίγω το πελώριο Ελένη Μενεγάκη.

Ένα θα σου πω και πάρε ανάσα, γιατί η δικιά μου κόπηκε στο άκουσμα της είδησης.

Χάλασε το αυτοκίνητο της Ελένης και κείνη, παρά το μέγεθος της καταστροφής, ως παρουσιάστρια που σέβεται τον εαυτό της και τα μοιράζεται όλα με τον τηλεθεατή, πλην παχυλών συμβολαίων βεβαίως-βεβαίως, μας πρόσφερε live και τη συνομιλία της με τον άνθρωπο του συνεργείου!

Εύγε, που φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να κρύψει!

Διακρίνοντας ένα υπομειδίαμα στην άκρη των χειλιών σου δεν μεταδίδω άλλο, εν αναμονή δε τουλάχιστο μιας συναυλίας στήριξης στη δοκιμαζόμενη Ελένη από το Γιώργο Νταλάρα, πάμε τραγούδι.

Έτσι για… δροσιά και από φωνή αγαπημένη ακούμε Τάνια Τσανακλίδου , διαλέγοντας από τη δισκογραφική δουλειά ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, σε στίχους Τάκη Καρνάτσου και μουσική Γιάννη Σπανού, το ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ’ΡΘΕΙΣ ΒΡΕΧΕΙ

Καλή ακρόαση…

Υ.Γ. Με την ψυχή στο στόμα προλάβαμε δε και νέες δραματικές εξελίξεις! Δεν είναι να το προσπερνάς όταν ο ογκόλιθος της υποκριτικής που ακούει στο όνομα Δ. Ματσούκα δηλώνει, σε μια κορυφαία στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης, πως δεν έχει πάει ποτέ σούπερ μάρκετ, την ώρα που η λαίδη Άντζελα μας ενημερώνει σε άλλη μια συνέντευξη για… Πούλιτζερ πως έχει να κάνει σεξ 3 χρόνια!

Επιφυλάσσομαι…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ