ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ     

Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της για την Ακαδημία Τυρνάβου. Όπως  συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έγινε χθες 30 Ιουνίου η καθιερωμένη τελετή λήξης που περιελάμβανε βραβεύσεις, δώρα στα παιδιά, αναψυκτικά και πολλά παιδικά χαμόγελα.

Η τελετή άρχισε με τον λόγο του  προπονητή της ομάδας Ν. Κεχαγιά. Τα λόγια του ήταν τα εξής:

“ Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της με χαμόγελα, παιχνίδι και πολύ ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που μας στηρίξανε όλη τη χρονιά και για την επιλογή σας που επιλέξατε να στείλετε τα παιδιά σας στην ακαδημία μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά με την εξαίρετη τους συμπεριφορά καθ’όλη την διάρκεια της χρόνιας, για το αγωνιστικό τους πνεύμα και για τις πολλαπλές πρωτιές τα τελευταία χρόνια τόσο στους ομίλους όσο και στους τελικούς του νομού. Σας ευχαριστώ, καλό καλοκαίρι.”

Τον λόγο πήρε και ο βοηθός του προπονητή ο Θ.Ντουζένης  και τα λόγια του ήταν τα εξής:

“Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που ό,τι χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας, και ειδικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ. Νίκο Κεχαγιά ο οποίος με στήριξε και για  οτιδήποτε που χρειάστηκα ήταν δίπλα μου. Καλό καλοκαίρι παιδιά”

Μετά τον λόγο των δύο προπονητών της ακαδημίας ακολούθησαν βραβεύσεις.

101_1601Η πρώτη βράβευση αφορούσε τα παιδιά με τις περισσότερες προπονήσεις:

Τμήμα εφηβικό: Σαμπανλάρι Γκρέι

Τμήμα παιδικό: Σαμπανλάρι Άλντο

Τμήμα προπαιδικό: Νότας Αστέριος

Βραβεύσεις έγιναν και στα μικρότερα τμήματα.

Η δεύτερη βράβευση αφορούσε τις ομάδες που κέρδισαν σε ένα οικογενειακό τουρνουά της ακαδημίας.

Εφηβικό-Παιδικό    1η ομάδα: Φουρκιώτης Χάρης , Λελέκης  Θανάσης, Στεφανίδης Νίκος  , Χατζηκρανώτης Κωνσταντίνος, Ευαγγελόπουλος Θανάσης , Βάνης Σόλων, Τάσος Μπήλιος,Σερδένης Σταμάτης

2η ομάδα:  Καραγίαννης Γιώργος, Τζουμέρκας Αποστόλης,  Γκουγκουλιάνας Θανάσης, , Κοτρούτσος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Θανάσης, Στεφανίδης Θανάσης

Η επόμενη βράβευση αφορούσε τους ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στους αγώνες, άριστοι μαθητές, παιδιά με άριστο χαρακτήρα και παιδιά με τις περισσότερες προπονήσεις

Τμήμα Παιδικό: Παιδής Δημήτρης , Τριανταφύλλου Βασίλης, Λελέκης Θανάσης, Βάνης Σόλων. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι με την συγκεκριμένη βράβευση ανακηρύχθηκε και ο M.V.P της ομάδας για την φετινή περίοδο.

M.V.P : Φουρκιώτης Χάρης

Η τελευταία βράβευση αφορούσε τον μικρότερο ηλικιακά ποδοσφαιριστή της ομάδας :

Καραστέργιος Αστέριος

Στο τέλος δόθηκαν μπάλες κατόπιν κλήρωσης. Η βραδιά έκλεισε με κέρασμα αναψυκτικών από τους προπονητές καθώς και με πολλά παιδικά χαμόγελα!

Δημήτρης Παιδής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ