ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΦΑΛΑΝΗ

Την δρομολόγηση των διαδικασιών ώστε μέχρι το 2019, να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη σύνταξη του σχεδίου πόλης στη Φαλάνη, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην λαϊκή συνέλευση  κατοίκων της Φαλάνης που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα.

falani sineleusi 006 falani sineleusi 004Στη συνέλευση, που εντάσσεται στο πλαίσιο των λαϊκών συνελεύσεων που διοργανώνει ο Δήμος στις δημοτικές κοινότητες, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Μαρία Καλαϊτζή και ο αντιπρόεδρος κ. Μενέλαος Καρυώτης.

Ειδικότερα, από τους εκπροσώπους της δημοτικής κοινότητας, τέθηκαν μεταξύ άλλων ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη σύνδεση του δικτύου αποχέτευσης με το βιολογικό σταθμό της Γιάννουλης, θέματα ασφαλτοστρώσεων δρόμων της Φαλάνης, αγροτικής οδοποιίας, προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, αλλά και θέματα πρασίνου, αθλητικών χώρων κλπ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων, αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των παρισταμένων, αναφέρθηκε στο θέμα του Σχεδίου Πόλης, που θα λύσει σοβαρά προβλήματα των κατοίκων της Φαλάνης, ενώ εξήγγειλε και το έργο της σύνδεσης της δικτύου αποχέτευσης με τον βιολογικό σταθμό της Γιάννουλης, για το οποίο η ΔΕΥΑΛ θα υποβάλει φάκελο για ένταξη  στο νέο ΕΣΠΑ.

Επίσης, ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι η ΔΕΥΑΛ θα συντάξει μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η κωμόπολη της Φαλάνης σε σχέση με τα όμβρια ύδατα. Επίσης, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρόταση που διαμορφώνεται για δημιουργία αθλητικού πυρήνα στο χώρο του πρώην αμαξοστασίου Γιάννουλης – Φαλάνης, με την μεταφορά του ιππικού ομίλου του Δήμου.

Στη συνέλευση  παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ