ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 97

Δεν είναι μόνο που ο υδράργυρος δε λέει να κάνει τον κατήφορο ακροατή μου υποψιασμένε, είναι που και τα ζόρια μας τραβάν την ανηφόρα με όλα τούτα που συμβαίνουν γύρω μας.

Πάντα σε εγρήγορση οι άρχοντες του τόπου, με τους μεν να ευαγγελίζονται ανάπτυξη, αναμένοντας καλύτερες μέρες και τους δε να στηλιτεύουν αναμένοντας… καρέκλα, την ώρα που ο πολιτικός ογκόλιθος-φορέας που ακούει στο όνομα ΛΑΕ έχει λέει τα δικά του.

Οποία πρωτοτυπία για την πολύπαθη Αριστερά, η οποία προφανώς μη γνωρίζουσα τη ποιεί η αριστερότερή της, οδεύει ολοταχώς προς νέα διάσπαση!

Άκου τώρα, και πάνω εκεί που πιστέψαμε πως δεν είχαν άλλα περιθώρια κατακερματισμού ήρθε η Κομμουνιστική Τάση και την «έκανε» του Λαφαζάνη μετά το συνέδριο.

Πάει καλλιά της η Τάση, υπόταση από την άλλη για τη ΛΑΕ και μέσα στην απορία ο συμπολίτης για κείνο το «Ενότητα» που πήγε για πολλοστή φορά περίπατο.

Ας είναι, αν δεν ήταν η Αριστερά στην Ελλάδα, θα’ ταν η πυρηνική φυσική που λέει ο λόγος, αν και μπροστά τους ωχριά η διάσπαση του ατόμου, και να μου το θυμηθείτε σαν έρθει επισήμως η ώρα της κάλπης, των συνεργασιών και των κρίσιμων, πάντα, αποφάσεων.

Διακρίνοντας μια μικρή απογοήτευση αλλάζω θέμα και πάω στα σοβαρότερα. Μουτσινάς διαβάζω και από κοντά και Ηλιάκη βεβαίως-βεβαίως, επιστρέφουν συμπούρμπουλοι στο τηλεοπτικό «μαντρί» που τους ανέδειξε, σε πείσμα του συναδέλφου Βερύκιου που ανεβοκατεβαίνοντας χρόνια τώρα τις φρεγάτες για τις ανάγκες του ρεπορτάζ θεώρησε πως λύνει και δένει στο κανάλι, με αποτέλεσμα να εκτεθεί, καθώς το… παλαμάρι και οι βουλές του ιδιοκτήτη αποδείχτηκαν… μακρύτερες!

Πήραν φωτιά τα εναπομείναντα λόγω θέρους μεσημεριανάδικα και από κοντά είχαμε λέει και νικητή σε γνωστό τηλε-σόου ταλέντων, όπου μαθαίνουμε διαγωνίζονται οι απανταχού φωνάρες και στο τέλος κερδίζει πάντα ένας Κύπριος!

Εικόνα και ήχο μη σου πω δεν έχω, οπότε κράξτε καλού-κακού για να ξεδώσετε και πάμε παρακάτω.

Επιλέγοντας δε να κλείσω αισιόδοξα οφείλω να καταθέσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ατρόμητη εφοριακό που βούτηξε στη θάλασσα για να συλλάβει φοροφυγάδα-μασέρ ασιατικής καταγωγής και προελεύσεως που πρόσφερε τις υπηρεσίες της σε λουόμενους τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια της υπό ανάπτυξη ελληνικής οικονομίας!

Εύγε στην κοπελιά που πήρε τα εύσημα για το απίθανο κρόουλ και κρίμα για τους αστυνομικούς που τη συνόδευαν, που είμαι σίγουρη πως θα έπρατταν ακριβώς το ίδιο αν ήταν στην αρμοδιότητά τους οι βουτιές, που ως γνωστόν πάνε σετάκι με τους λιμενικούς.

Όσο για τη βρεγμένη ασιάτισσα, δεν πρόβαλε λέει καμία αντίσταση στο νερό, πιθανώς εντυπωσιασμένη από την αποφασιστικότητα και τις… απλωτές που επέδειξε το χέρι του νόμου.

Με wet look και σε κλίμα αισιοδοξίας για τα καλύτερα που έρχονται… κολυμπώντας, πάμε τραγούδι! Από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της αγαπημένης Γιώτας Νέγκα και το δίσκο της ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ακούμε το ομότιτλο, σε μουσική Θ. Καραμουρατίδη και στίχους Ο. Ιωάννου.

Να’ μαστε καλά και ας βρεχόμαστε, τι να πω…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ