CITIGROUP: ΤΟ POKEMON GO ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Citigroup για το Pokemon Go, το οποίο μπορεί να έχει τρελάνει τον κόσμο και να έχει εκτοξεύσει τη Nintedo, αλλά παρόλα αυτά μπορεί να απειλεί την παγκόσμια οικονομία.

Ειδικοί της Citigroup υποστηρίζουν πως η δυναμική αυτή, σε συνδυασμό με τις ισχυρές μετρήσεις χρήσης της εφαρμογής, ενέχει σοβαρό κίνδυνο για το χρόνο που δαπανάται σε άλλες εφαρμογές, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να επηρεάσει τις προβλέψεις των εσόδων κολοσσιαίων εταιρειών για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Το YouTube και το Twitter βλέπουν τις μεγαλύτερες μειώσεις σε χρόνο που δαπανάται ανά ημέρα, ενώ το Facebook είναι η μόνη εφαρμογή που δείχνει ανθεκτικότητα στην εβδομάδα μετά το λανσάρισμα του Pokémon GO στις 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη Citigroup θα ήταν λάθος να υποτεθεί ότι η επιτυχία της εφαρμογής δεν έρχεται σε βάρος άλλων εφαρμογών. Τα διαγράμματα δείχνουν ότι κατά μέσο όρο ένας χρήστης iOS δαπανά πάνω από 33 λεπτά παίζοντας Pokemon GO κάθε μέρα. Αυτό τοποθετεί το Pokemon GO μπροστά από εφαρμογές όπως το Facebook, το Snapchat, το Twitter, ή το Instagram.

toxrima.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ