ΤΡΕΛΑ: ΓΕΜΙΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΟΚΕΜΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Φρενίτιδα φαίνεται πως έχει καταλάβει και τους Λαρισαίους με το περίφημο κυνήγι POKEMON να έχει εξαπλωθεί με απίστευτους ρυθμούς σε ολόκληρη την πόλη!

Σε στέκια «κυνηγών» βρέθηκε η σελίδα καταγράφοντας απίστευτες σκηνές με τους προσηλωμένους λάτρεις της εφαρμογής να περνούν ώρες περιδιαβαίνοντας την πόλη σε αναζήτηση του αντικείμενου του πόθου τους.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν οι «κυνηγοί» προσφιλή σημεία αναζήτησης θεωρούνται η πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος αλλά και ο λόφος του Φρουρίου, καθώς και οποιοδήποτε σημείο της πόλης ορίζεται από κάποιο μνημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com ήδη κατάστημα εστίασης εξέφρασε το ενδιαφέρον του προς τη διαχειρίστρια εταιρεία προκειμένου να καταστεί “Pokémon station”, προσεγγίζοντας έτσι τους λάτρεις του παιχνιδιού και διαθέτοντας παράλληλα τα προϊόντα του στους «κυνηγούς» με μειωμένες τιμές!!

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί το γεγονός πως δεν μας επέτρεψαν τη φωτογράφιση, ενώ στη θέα του κινητού τηλεφώνου κινήθηκαν ομαδικά προς το μέρος μας θεωρώντας πως πετύχαμε κάποιο σπάνιο πόκεμον!

Το παιχνίδι έχει πάρει αν μη τι άλλο διαστάσεις φαινομένου, ενώ έκπληξη μας προκάλεσε το γεγονός πως ομάδα «κυνηγών» από τη Λάρισα αναχώρησε ξημερώματα Σαββάτου από το σταθμό του ΟΣΕ για την Αθήνα προκειμένου να επιδοθεί στη συγκέντρωση πόκεμον!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ