ΡΕΛΑΝΣ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ «Μ@ΛΑΚΕΣ» ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ!

Ησυχία δε λένε να έχουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς την ώρα που η ομάδα ολοκλήρωσε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και επέστρεψε στη Λάρισα μάλλον ανακουφισμένη για την επίτευξη συμφωνίας για το γήπεδο, ο μεγαλομέτοχός της Αλέξης Κούγιας εξαπολύει νέα πυρά με απίστευτους χαρακτηρισμούς, εφιστώντας την προσοχή στον ιδιοκτήτη του γηπέδου Κώστα Πηλαδάκη.

«Να προσέξει ο κ. Πηλαδάκης να μην καταστρέψουν τη σχέση μας δύο μ@λ@κες», αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ στην ανακοίνωσή του ο Κούγιας, «φωτογραφίζοντας» δημοσιογράφο και πρώην παίκτη και παράγοντα ως αιτία του κακού!

Θυμίζουμε πως η δήλωση ανέφερε τα εξής: «Διάβασα την ανακοίνωση του κ.Πηλαδάκη όπως προβλήθηκε από κάποια μέσα ενημέρωσης. Θέλω να κάνω μια προσωπική δήλωση.

Να προσέξει ο κ. Πηλαδάκης να μην καταστρέψουν τη σχέση μας δύο μαλάκες. Ένας αποτυχημένος ανεπάγγελτος πρώην παίχτης και παράγοντας και ένας δημοσιογράφος. Εξαιτίας αυτών των δύο ανθρώπων αν καταστραφεί η σχέση μου με τον κ Πηλαδάκη ο κόσμος δεν θα τους το συγχωρήσει. Μου είναι αδιανόητο ενώ όλα στο αγωνιστικό και οικονομικό μέρος πηγαίνουν καλά και έχουμε νικήσει παντού, έχουν γίνει φίλοι μας και οι ορκισμένοι εχθροί μας κάποιος που θέλει να πουλήσει τσατσιλίκια και ένας δημοσιογράφος που δεν έχει πλέον ειδήσεις γιατί όλα πλέον βγαίνουν από το ραδιόφωνο μας, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ανησυχίας στον κόσμο και να δίνουν δικαιώματα στους αντιπάλους μας.

Αν προκληθώ θα δώσω και ονόματα, όμως σε καμία περίπτωση όλα αυτά δεν κλονίζουν τη συμφωνία με τον κ. Πηλαδάκη για τη χρήση του AEL FC ARENA.»

Από το δόξα το Θεό στο βόηθα Παναγιά στην ΑΕΛ, πάνω μάλιστα που μπαίνει σε σειρά και το θέμα με τον Πλεξίδα, με την υπόθεση να εκδικάζεται ήδη και την απόφαση να αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα, την ώρα μάλιστα που ο ιδιοκτήτης του γηπέδου Κ. Πηλαδάκης εμφανίζεται πολύ πιο ψύχραιμος στις αντιδράσεις του, αφού σε δήλωσή του τονίζει τα εξής:

“Η Γήπεδο ΑΕ και τα στελέχη της ενδιαφέρονται για το καλό της ομάδος την καλή λειτουργία του γηπέδου και τη σωστή τήρηση των συμφωνιών χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις ή ιδιοτελείς προθέσεις, παρακαλούμε για τη διατήρηση της καλής και πολιτισμένης σχέσης χωρίς εσφαλμένους χαρακτηρισμούς για να επιτευχθεί ο στόχος της συσπείρωσης γύρω απ’ την αγαπημένη μας ΑΕΛ”.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την αλλαγή αντιπάλου στο προκαθορισμένο εντός έδρας φιλικό της αγώνα στις 13/8/2016 στο AEL FC ARENA καθώς δεν θα αγωνιστεί με το Παναιτωλικό, αλλά στις 19:00 της ίδιας ημέρας θα γίνει η ρεβάνς του φιλικού αγώνα με τα Τρίκαλα. Έτσι το πρόγραμμα με των φιλικών, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, διαμορφώνεται ως εξής:

27/07 ΑΕΛ-Κέρκυρα 17.30  AEL FC ARENA
30/07 ΑΕΛ-Λεβαδειακός 19.00    AEL FC  ARENA
02/08 ΑΕΛ- Ατρόμητος 19.00  AEL FC  ARENA
03/08 Πανιώνιος-ΑΕΛ 19.00  Γήπεδο Νέας Σμύρνης
07/08 Τρίκαλα-ΑΕΛ 19.00  Γήπεδο Τρικάλων
10/08 ΑΕΛ-Ξάνθη 19.00  AEL FC ARENA
13/08 ΑΕΛ-Τρίκαλα  19.00 AEL  FC  ARENA

ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο φιλικό αγώνα με την Ξάνθη  στο AEL FC ARENA που θα γίνει η απονομή μεταλλίων αλλά και του τροπαίου του πρωταθλήματος που κατέκτησε πανάξια η ομάδα μας εκτός των κκ Σφακιανάκη, Καλογιάννη οι οποίοι θα δώσουν το παρόν έχουν προσκληθεί να βρίσκονται την συγκεκριμένη ημέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της περσινής χρονιάς.
Έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν πέρυσι στο ρόστερ  και πλέον έχουν αποχωρήσει και είναι οι: Γιώργος Μπουντόπουλος, Μίλαν Μπόγιοβιτς, Μανώλης Νικολακάκης, Σεμπαστιάν Ναγιάρ, Άγγελος Βέρτζος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Χρήστος Κοντοχρήστος, Μπάρι Οσμάν Πάτο, Αλέξανδρος Ζέρης, Σωτήρης Χάμος, Αντώνης Καμπλιώνης όπως  και οι προπονητές:  Ράτκο Ντόστανιτς, Σάκης Τσιώλης, Κωνσταντίνος Κατσάρας, Κωνσταντίνος Μαντζιώκας, Βαγγέλης Τσώτσας και Ζήσης Ζιάγκας.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ