«ΥΠΟΠΤΟ» ΕΜΒΑΣΜΑ 75.000 € ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΙ

Έξαλλος με τον τρόπο παρουσίασης του θέματος ο Α. Κούγιας

Την άμεση διερεύνηση εμβάσματος που εμφανίζεται να κατατίθεται σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ και αφορά σε ποσό της τάξεως των 75.000 ευρώ ζητά με επείγον έγγραφό της η αντιεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου, σύμφωνα με εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Την αποκάλυψη, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός ο καταθέτης που είναι μεγάλη ΠΑΕ, έκανε σε αποψινή έκτακτη εκπομπή του για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο δημοσιογράφος Κ. Θωμαΐδης και «Η Δίκη στον Σκάι», ο οποίος και αποκάλυψε το έμβασμα που βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και αφορά σε κατάθεση του παραπάνω ποσού στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ το Μάιο του 2016, χωρίς να εμφανίζεται δηλωθείσα συναλλαγή.

Σημειώνεται πως το έγγραφο της κ. Σακελλαροπούλου, η οποία είναι εισαγγελέας της έδρας του περίφημου Koriopolis, απευθύνεται στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ο οποίος θα προχωρήσει στην ανάθεση της σχετικής έρευνας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των «βυσσινί», ενώ χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίζουμε τις αποκαλύψεις του γνωστού αθηναϊκού μέσου, το γεγονός ότι η κόντρα του ιδιοκτήτη του με το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο βάζει στο «μάτι του κυκλώνα» και την ΑΕΛ, δίχως να κυνηγάμε… μάγισσες, μάλλον μας υποψιάζει για τον κατά τα άλλα “μυστήριο” καταθέτη, κάτι που επιβεβαίωσε και η άμεση τηλεφωνική παρέμβαση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Α. Κούγια.

Σημειώνεται πως ο κ. Κούγιας δεν δίστασε να κατακεραυνώσει το δημοσιογράφο τονίζοντας με νόημα και μάλιστα δίχως να υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του Θωμαΐδη, πως για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε επικοινωνία μαζί του και τα χρήματα γνώριζε πως προήλθαν από πώληση παικτών της Παναχαϊκής στον Ολυμπιακό τα δικαιώματα των οποίων ανήκαν στον ίδιο (σ.σ τον Κούγια) και δικαιούνταν το 50% της αγοραπωλησίας.

«Αυτά δεν περνάνε σε μένα, έχω πάρει 75.000 ευρώ από τα 250.000 ευρώ που δικαιούμαι συνολικά και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΛ», κατέληξε ο κ. Κούγιας κλείνοντας το τηλέφωνο.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ