ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε αναζήτηση προπονητή τους τελευταίους μήνες το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Ολύμπιας Λάρισας, που κατέληξε σε επιλογή από το γειτονικό Βόλο, με τον προπονητή της ΑΕΒ Διμηνίου Π. Λότφι να αναλαμβάνει τις τύχες του συλλόγου.

Οι άκαρπες προσπάθειες των «πορτοκαλί» που εδώ και καιρό απευθύνθηκαν χωρίς αποτέλεσμα στη λαρισινή μπασκετική αγορά οδήγησαν στην επιλογή Λότφι, ο οποίος παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του συλλόγου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη θέση του στο Διμήνι, με τις πληροφορίες να θέλουν το νέο προπονητή να ενισχύει το ρόστερ της Ολύμπιας με νεαρές αθλήτριες της ΑΕΒ Διμηνίου!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου η ενασχόληση του Λόφτι με το αναπτυξιακό κομμάτι και τις μικρές ηλικίες οδήγησαν τελικά και στην επιλογή του, καθώς ο νέος κόουτς θα βοηθήσει στην ανάδειξη νεαρών αθλητριών, κάτι που όπως αφήνει να εννοηθεί τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση του συλλόγου δε γινόταν στο παρελθόν!!

Στον αντίποδα, η νεαρή αθλήτρια της Ολύμπιας Παγώνα Καρανάτσιου «κούνησε μαντίλι» αναχωρώντας για άλλες πολιτείες και πιο συγκεκριμένα για την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ άγνωστο παραμένει το ποιες και πότε θα στελεχώσουν το ρόστερ της μοναδικής λαρισινής εκπροσώπου του γυναικείου μπάσκετ σε εθνική κατηγορία, την ώρα μάλιστα που οικονομικές εκκρεμότητες αφήνουν στον… αέρα ακόμη και τη χρήση γηπέδου για προπόνηση.

Να θυμίσουμε πως ήδη προκηρύχτηκαν πρωτάθλημα και κύπελλο από την ΕΟΚ, με τις «πορτοκαλί» να τρέχουν πλέον τόσο για τη στελέχωση όσο και για την προετοιμασία τους ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας περιόδου, με τη διοίκηση προφανώς να κρατά «μικρό καλάθι», αν κρίνουμε από τις επιλογές της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: magnesiasports

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ