ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΚΕΠΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ ΑΓΙΑΣ!

Άγιο είχε ο ιδιοκτήτης οικήματος στο Σκλήθρο Αγιάς που εγκλωβίστηκε στα ερείπια του σπιτιού του, το οποίο κατέρρευσε νωρίτερα εγκλωβίζοντάς τον, όταν ΙΧ αυτοκίνητο μετά από τρελή πορεία προσγειώθηκε πέφτοντας από ύψος στο σπίτι του!

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο Σκλήθρο Αγιάς, όταν και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πιθανότατα από «λύσιμο» του χειρόφρενου, ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Χ. Γ που ήταν παρκαρισμένο σε κατηφόρα του χωριού άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτα για να καταλήξει μετά από τρελή πορεία και αναπτύσσοντας ταχύτητα λόγω της καθόδου, αρχικά σε μάντρα την οποία και έσπασε, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί κυριολεκτικά πέφτοντας από μεγάλο ύψος στο οίκημα του Κ.Σ.

Επιτόπου έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και της 8ης ΕΜΑΚ προκειμένου να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό του Κ.Σ, άνδρες της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο άντρα στο νοσοκομείο.

Σχετική προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί η αστυνομία, ενώ το ΙΧ παραμένει εγκλωβισμένο στα ερείπια του οικήματος καθώς απαιτείται η χρήση ειδικού γερανού για την ανάσυρσή του.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ