“ΔΩΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ”

Η Thangam Debbonaire, βουλευτής και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου για τους πρόσφυγες, ζητά όλοι οι άνδρες πρόσφυγες που εισέρχονται στη χώρα, να κάνουν μαθήματα συμπεριφοράς απέναντι στις γυναίκες σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι επιθέσεις και η σεξουαλική παρενόχληση.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sunday Telegraph, είπε: “Αυτό που δεν θέλω είναι ο βρετανικός λαός σε μια περίπτωση επίθεσης ή σεξουαλικής παρενόχλησης να αντιδράσει λέγοντας «Όχι» σε περισσότερους πρόσφυγες.”

Η βουλευτής επιδιώκει μια στρατηγική ένταξης των προσφύγων που θα διδάξει στους ανθρώπους “το τι αναμένεται από αυτούς». Αυτό, είπε, θα μπορούσε να καθησυχάσει τους φόβους του κοινού οτι σεξουαλικές επιθέσεις, όπως εκείνες που πραγματοποιήθηκαν στην Κολωνία, την  Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα μπορούσαν να συμβούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είπε ότι υπάρχει ανάγκη για προσωπική, κοινωνική και σε θέματα υγείας εκπαίδευση στα σχολεία για όλους ανεξαρτήτως τους νέους και «μια κατάλληλη εκδοχή” για τους νεοεισερχόμενους στη χώρα.

Δεν επιδιώκει τα μαθήματα να περιορίζονται μόνο σε πρόσφυγες. “Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται αυτή την εκπαίδευση. Ο γηγενής πληθυσμός μας δεν είναι ένας παράδεισος της ισότητας των φύλων και θα έπρεπε όλα τα αγόρια που έχουν εγκατασταθεί εδώ, ή που μόλις έφτασαν, ή που έχουν γεννηθεί εδώ να παίρνουν τις ίδιες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα πρέπει να αλληλεπιδρούν με τις γυναίκες. “

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ