25 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι τριών (23) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας και δύο (2) για τα νεκροταφεία αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τυρνάβου.

Οι 23 θέσεις κατανέμονται ως εξής:

Α/Α Ειδικότητα Αριθμός Ατόμων Χρονική διάρκεια

1 ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρου – Φορτηγού 5 8 μήνες

2 ΔΕ Χειριστές Σαρώθρου 1 8 μήνες

3 YE Εργατών Καθαριότητας (Συνοδοί απορριμματοφόρων) 17 8 μήνες

ΣΥΝΟΛΟ 23

Η πρόσληψη των ανωτέρω υπαλλήλων θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και θα υπόκειται στον κατά το άρθρο 8 του Ν. 2190/94, έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου θα προβεί στην έκδοση και στην δημοσιοποίηση της σχετικής προκήρυξης και γενικά την διενέργεια των απαραίτητων διαδικασιών πρόσληψης των ανωτέρω υπαλλήλων.

Επί των ανωτέρω μειοψηφούν δύο (2) Δ.Σ., ήτοι οι κ.κ. Μπαντόγιας Νικόλαος και Σακοράφας Γεώργιος, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσης.

Αξιζει να σημειωθεί ότι υπήρξε και απόφαση για την πρόσληψη δύο ατόμων ΥΕ Εργατών νεκροταφείων επίσης για 8 μήνες.

Οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου κοινοποιήθηκαν στο ΑΣΕΠ, που αναμένεται να δώσει την έγκριση για την έκδοση των σχετικών προκηρύξεων, οι οποίες αναμένεται να δημοσιοποιηθούν το αργότερο το Σεπτέμβριο για τους 2 εργάτες νεκροταφείου και τον Οκτώβριο για τις 23 θέσεις στην υπηρεσία Καθαριότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ