ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ S.L. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, με αφορμή τις μεθοδεύσεις της ΕΠΟ στο θέμα της διαιτησίας. “Πρωτάθλημα με τα ίδια αμαρτωλά πρόσωπα, τους ίδιους φθαρμένους διαιτητές και τις ίδιες συνθήκες προμελετημένου εγκλήματος δεν γίνεται να ξεκινήσει”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ΠΑΟΚ επιμείνουν στην απόφασή τους, το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Παρακολουθούμε για μια ακόμα φορά το εγκληματικό θέατρο του παραλόγου γύρω απο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τους ίδιους ανθρώπους να κουνούν τα ίδια πιόνια στη σκακιέρα και να νομίζουν ότι νομιμοποιούνται ακομα να το ελέγχουν και δήθεν να το διοικούν.

Τα πράγματα όμως ειναι πολύ απλά και για την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, βγείτε και εσείς από τις δικές σας.

Πρωτάθλημα με τα ίδια αμαρτωλά πρόσωπα, τους ίδιους φθαρμένους διαιτητές και τις ίδιες συνθήκες προμελετημένου εγκλήματος δεν γίνεται να ξεκινήσει. Την ΑΕΚ, ξεχάστε την! Συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης εμείς δεν γινόμαστε!

Και επιτέλους καταλάβετε οτι δεν γίνεται να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδοσφαιρο και να εκδίδει ανακοινώσεις ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γκιρτζίκης, τον οποίο η ίδια του η πόλη απέβαλλε απο την τοπική ένωση. Ο οποίος δεν τολμά να εμφανιστεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της επικράτειας. Και ο οποίος ευθύνεται μαζί με την παρέα του για το καθεστώς πλήρους αναξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πρωτοφανή κατάντια της εθνικής μας ομάδας.

Και ο ίδιος και η παρέα του θα πρεπει επιτέλους να καταλάβουν οτι το εγκληματικό παρελθόν δεν γίνεται να διαφεντεύει το μέλλον.

Αν δεν αλλάξουν τα πάντα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για το σημερινό τίποτα…”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Οι σημερινές μεθοδεύσεις της υπό βαριά κατηγορία διοίκησης της ΕΠΟ που αποφάσισε να ορίσει τους διαιτητές του νέου πρωταθλήματος της Super League με τους όρους της, αγνοώντας παντελώς τα όσα είχαν συμφωνηθεί τον προηγούμενο καιρό και με τη διαμεσολάβηση της UEFA, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δυστυχώς τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας και οι εγκληματικές οργανώσεις που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε έννοια ισονομίας, επιχειρούν και πάλι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν και πάλι να αποτελέσουμε θεατές του ίδιου έργου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμά τη στάση όσων σήμερα αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το διασυρμό των θεσμών και το κουρέλιασμα των συμφωνιών που δυστυχώς είχε προβλέψει ότι θα συνέβαιναν.

Ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε ένα ακόμα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα το οποίο με τους σημερινούς όρους και συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ