ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

Άτυπη συνάντηση είχε την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 ο νέος  Γραμματέας Αγροτικού της Ν.Δ. κ. Κ. Μπαγινέτας με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χ. Καπετάνο και μέλη της τοπικής οργάνωσης, στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Αντικείμενο της εν λόγω συνάντησης ήταν η ενδελεχής συζήτηση και ανάλυση όλων των τρεχόντων αλλά και διαχρονικών προβλημάτων του κλάδου, όπως το Ασφαλιστικό και Φορολογικό των αγροτών και κτηνοτρόφων, τα ζητήματα του ΕΛΓΑ, οι εκκρεμότητες πληρωμών, το κόστος παραγωγής, οι συνεταιρισμοί καθώς και τα νέα προγράμματα ανάπτυξης.

Παράλληλα, συζητήθηκε και η προετοιμασία μιας ευρείας συνδιάσκεψης για το αγροτοκτηνοτροφικό ζήτημα στη Λάρισα, μέσα στον Σεπτέμβριο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, με την συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων και εκπροσώπων.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος ευχήθηκε στο νέο Γραμματέα καλή και επιτυχημένη θητεία, μεταφέροντας του το ξεκάθαρο μήνυμα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου προς τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών και εξεύρεση βιώσιμων λύσεων, καθώς η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους οδηγεί στον αφανισμό..

Τέλος, ο κ. Καπετάνος ενημέρωσε τον κ. Μπαγινέτα για την σύσταση από τη ΝΟΔΕ, ομάδων εργασίας που ήδη επεξεργάζονται και θα είναι έτοιμες στο εγγύτατο μέλλον να παρουσιάσουν προτάσεις σε μείζονα θέματα του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  κ. Μάμαλης καθόσον και ο τεχνικός σύμβουλος κ. Γιαννακάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ