ΠΏΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΕΞΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Η ερώτηση πού πολλοί άνδρες κάνουν: Ποιος είναι ο ομαλότερος τρόπος να ζητήσω από τη γυναίκα μου να αρχίσει να φοράει σέξι εσώρουχα;

Η απάντηση ενός ειδικού:

Φοράει το ίδιο μπεζ χρώμα, με πλήρη κάλυψη σουτιέν και κιλότες κάθε μέρα; Η αλήθεια είναι, οτι η κατάσταση των εσωρούχων στο συρτάρι της είναι ίσως το τελευταίο πράγμα στο μυαλό της – κάπου ανάμεσα στη δουλειά, τα παιδιά, τους λογαριασμούς, και την …ISIS.

Αλλά μια στρατηγικά τοποθετημένη μαύρη δαντέλα μπορεί να κάνει θαύματα για τη σχέση σας.

Η σύζυγός σας χρειάζεται απλά μια φιλική υπενθύμιση ότι αγαπάτε ακόμα την άτακτη πλευρά της. Έτσι την επόμενη φορά που θα φορέσει ένα δαντελωτό στρινγκ, πείτε της πόσο …καυτά όμορφη είναι, δώστε της ένα γαλλικό φιλί, και κατευθείαν στο κρεβάτι.

Στη συνέχεια, πείτε της ότι θέλετε να πάρει κι άλλα χαριτωμένα εσώρουχα σαν αυτό. Αφιερώνετε ένα απόγευμα που και που και κάνετε τα πάντα γι αυτήν, βγάλτε την έξω για φαγητό, πηγαίνετέ την να κάνει ένα μασάζ, και στο τέλος, πάτε την σε μια μπουτίκ εσωρούχων.

Όταν είναι χαλαρή, είναι περισσότερο διατεθειμένη να δοκιμάσει εκείνο το κόκκινο εσώρουχο.

Αλλά προσοχή, μη της πετάτε απλά ένα κουτί με εσώρουχα της Victoria Secret πάνω της. Αν κάτι δεν της ταιριάζει απόλυτα, θα πρέπει να περάσετε το βράδυ μόνος.

Η επιστήμη πάντως έρχεται να το επιβεβαιώσει: Τα εσώρουχα είναι ένα από τα 5 μυστικά των ζευγαριών που μετά από μακρόχρονη σχέση εξακολουθούν να έχουν καυτό σεξ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ