“ΕΦΥΓΕ” ΞΑΦΝΙΚΑ 52χρονη ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στην τοπική κοινωνία ο ξαφνικός και πρόωρος θάνατος της Βολιώτισσας καθηγήτριας Γερμανικών Πέπης Παναγιωτίδου, η οποία «έφυγε» σε ηλικία 52 ετών.

Η Πέπη Παναγιωτίδου, μητέρα δύο κοριτσιών, ήταν ιδιαίτερα κοινωνική, δυναμική και δραστήρια, ενώ την χαρακτήριζε το πάντοτε χαμογελαστό της πρόσωπο, η ευγένειά της και ο πρόσχαρος χαρακτήρας της.

Η άτυχη 52χρονη, αντιμετώπισε μόλις προ δύο ημερών σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Δυστυχώς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου τα δύο τελευταία 24ωρα, δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Κατέλειπε το σύζυγό της Δημήτρη Κατσαλή, γνωστό αρχιτέκτονα, και τις δύο κόρες τους Κλεοπάτρα και Αμαλία Κατσαλή. Τα τελευταία χρόνια καμάρωνε τα δυο μικρά εγγονάκια της, το ένα εκ των οποίων είναι αβάπτιστο, τα οποία δεν πρόλαβε να χαρεί.

Το άγγελμα του άδικου και ξαφνικού θανάτου της έχει βυθίσει στον απαρηγόρητο θρήνο την οικογένειά της, τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς της.

Συντετριμμένοι, θα της απευθύνουν το τελευταίο αντίο αύριο Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 6 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στη Νέα Ιωνία. 

taxydromos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ