ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ BRILL ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ανοικτή επιστολή των κaθηγητών Αλεξάνδρας Τζαλαμούρα και Αντώνη Αρβανίτη

Στο πέρασμα των χρόνων, η εισαγωγή νέων  εκπαιδευτικών μεθόδων και η ραγδαία εξέλιξη στο χώρο της τεχνολογίας άνοιξαν νέους δρόμους στη διδασκαλία της ξένης γλώσσας.

Έτσι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Brill που υιοθέτησε και αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τα νέα τεχνολογικά μέσα και ενσωμάτωσε δημιουργικά τις νέες μεθόδους διδασκαλίας κατόρθωσε να καθιερωθεί στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Φέτος ωθούμε τους μαθητές μας να συμμετέχουν πιο ενεργά στη διαδικασία εκμάθησης  της ξένης  γλώσσας , χρησιμοποιώντας  με θετικό τρόπο την έφεση των παιδιών για τα τεχνολογικά μέσα της εποχής με τη βοήθεια Tablets.

Οι μαθητές στην τάξη χρησιμοποιούν όπως συνήθως το διδακτικό υλικό (βιβλίο, τετράδιο κτλ). Σε ορισμένο χρόνο μοιράζονται tablets στους μαθητές της  τάξης  για να χρησιμοποιήσουν το Digital Material for Class, το οποίο είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στην ύλη της σειράς την οποία διδάσκονται.

Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές μπορούν να κάνουν επανάληψη σε γραμματικά και λεξιλογικά φαινόμενα της διδαχθείσας ύλης, εξάσκηση σε Listening, επανάληψη στο τέλος μιας θεματικής ενότητας ή όλα αυτά μαζί.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας καθημερινά για εγγραφές  10.00-14.00 και 18.00-21.00.

 

Οι καθηγητές,

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ