ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ;

Κυριολεκτικά «στον αέρα» βρίσκεται το προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο φιλικό της ΑΕΛ στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, όπως τουλάχιστο προέκυψε από «βυσσινί» ραδιοφώνου και δια στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΑΕΛ Γιάννη Καλογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν αύριο, ενώ στο πλαίσιο της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο Γ. Καλογιάννης αναφέρθηκε σε έντονο προβληματισμό των «βυσσινί» για την πραγματοποίηση ενός κουραστικού ταξιδιού στο Αγρίνιο, την ώρα που το ενδεχόμενο διανυκτέρευσης στην πόλη απομακρύνεται ως ασύμφορο οικονομικά.

Εξάλλου η καλή εμφάνιση (κυρίως του α’ ημιχρόνου) στα Γιάννινα έφερε και διήμερο ρεπό για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τετάρτη, την ώρα που με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία τόσο για τον Κουτσιανικούλη, που επανήλθε στην ομάδα, όσο και για τον νεοαποκτηθέντα Ντοντό, που βρίσκονται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Στις προπονήσεις μετέχει και ο Μ. Γιοβάνοβιτς, με το Σέρβο αμυντικό να δείχνει πως ξεπερνά τις ενοχλήσεις που του παρουσιάστηκαν στα Γιάννινα, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιηθεί στο φιλικό με τον ΠΑΣ, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον Κοντόρ που αποχώρησε τραυματίας από την ίδια αναμέτρηση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ