ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ

Στην πραγματοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής και πιο συγκεκριμένα στην απόκτηση του 24χρονου Γιάννη Ποτουρίδη, που έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό του Πανθρακικού, προχώρησε η ΑΕΛ, ανακοινώνοντας επίσημα τη συμφωνία υπογραφής συμβολαίου συνεργασίας 3 χρόνων με τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ο Γιάννης Ποτουρίδης σήμερα το πρωί πέρασε εργομετρικές εξετάσεις, βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και θα υπογράψει αύριο το βράδυ με την άφιξη στη Λάρισα του κ. Αλέξη Κούγια.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης είναι 24 ετών (27/2/1992), αριστερός κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,83 και η πρώτη του ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν ο Ολυμπιακός στον οποίο παρέμεινε έως το 2012 πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις και με 1 παρουσία στο Champions League. Το 2012-13 αγωνίστηκε με τον Πλατανιά Χανίων.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Serie B με την Ιταλική Novara κι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού την τελευταία 2ετία.

Έχει συνολικά 89 συμμετοχές στη Super League και 13 στο Κύπελλο Ελλάδας ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας με τις U21, U19 και U17.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες που αφορούσαν στην απόκτηση του παίκτη επιβεβαιώθηκαν από νωρίς το πρωί και από το «βυσσινί» ραδιόφωνο δια στόματος Γιάννη Καλογιάννη, μετά μάλιστα και το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ποτουρίδη στον Άρη, με τον οποίο είχε έρθει αρχικά σε επαφή και προφορική συμφωνία.

 

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ