ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ)

Είναι ένας συνδυασμός της μύτης της Kate Middleton, των ματιών (βλέφαρα) της Keira Knightley, και του μετώπου της Miley Cyrus, σύμφωνα με πλαστικό χειρουργό.

Ο Δρ Julian De Silva, πλαστικός χειρούργος στο Κέντρο Προηγμένης Αισθητικής Προσώπου και Πλαστικής Χειρουργικής, έχει δημιουργήσει το “τέλειο πρόσωπο», συνδυάζοντας όσα  του έχουν ζητήσει 1000 γυναίκες – ασθενείς τα τελευταία 10 χρόνια, και να το αποτέλεσμα.

Η μύτη της Δούκισσας του Cambridge είναι το χαρακτηριστικό που ο De Silva έχει κληθεί πιο συχνά να αντιγράψει, την οποία ακολουθούν τα βλέφαρα της Keira Knightley. Άλλα δημοφιλή χαρακτηριστικά είναι το πηγούνι της Selina Gomez, η γραμμή του σαγονιού της Cher, το μέτωπο της Miley Cyrus, το δέρμα της Reese Witherspoon, τα φρύδια της Jennifer Lopez, τα χείλη της Penelope Cruiz, και το πηγούνι της Selena Gomez.ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο De Silva δήλωσε ότι η Δούκισσα έχει την πιο δημοφιλή μύτη επειδή είναι μαθηματικά σχεδόν τέλεια. Σύμφωνα με τον χειρουργό, η μύτη της έχει περιστροφή ρινική άκρη 106 μοιρών και πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι οι μύτες μεταξύ 104-108 μοιρών είναι οι πιο όμορφες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ