ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΑΕΛ!

Συνεχίζονται τα ήξεις αφήξεις σχετικά με το περίφημο πλέον φιλικό της ΑΕΛ με αντίπαλο την ομάδα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, αφού μετά τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΑΕΛ Γ. Καλογιάννη που σε χθεσινή του εκπομπή στο «βυσσινί» ραδιόφωνο μιλούσε ανοιχτά για ματαίωσή του λόγω κουραστικού ταξιδιού,

σήμερα και μέσα από την ίδια συχνότητα ήρθε η δήλωση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας που επιβεβαίωνε την πραγματοποίηση του αγώνα.

Όπως όλα δείχνουν η… ανατροπή που αποκάλυψε ο Θωμάς Κυπαρίσσης ήρθε λόγω της απόφασης του Αγρινιώτικου συλλόγου να φιλοξενήσει από το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη την ΑΕΛ, καθώς σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν χθες η διανυκτέρευση στο Αγρίνιο κρίθηκε ασύμφορη από την ΠΑΕ ΑΕΛ για οικονομικούς λόγους.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα ξεκινήσει στις 18.00μ.μ και μάλλον θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ των «βυσσινί» ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

10 ΜΕΡΕΣ ΕΞΩ Ο ΚΟΝΤΟΡ

Εξάλλου δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Ουόσου Άνσα Κοντόρ, που αποχώρησε τραυματίας από το πρόσφατο φιλικό της ΑΕΛ με αντίπαλο τον ΠΑΣ, καθώς σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο ο Γκανέζος οπισθοφύλακας θα χρειαστεί τουλάχιστο ένα 10ήμερο προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ