ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ: 55ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΠΑΞΕ, ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΔΕ 14ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη 56χρονος συνεργός του ενώ αλλά 4 άτομα κατηγορούνται για βιασμό της ανήλικης

Συνελήφθη χθες (31-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 55χρονος, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος 14χρονης.

Ειδικότερα, σε συνέχεια του πρωινού ρεπορτάζ του paidis.com και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κρατούσε παρά τη θέληση της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σήμερα (01-09-2016) το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, 56χρονος, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου.

Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για  βιασμό σε βάρος της 14χρονης ημεδαπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ