ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης αποτελεί έναν καταξιωμένο, πολιτιστικό θεσμό στην πόλη μας. Με επιτυχημένες εμφανίσεις σε συναυλίες απαιτήσεων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Χορωδία γράφει μια ξεχωριστή ιστορία στα καλλιτεχνικά δρώμενα από το 1931.

Η φετινή καλλιτεχνική χρονιά ξεκίνησε νωρίτερα, αφού η Χορωδία θα λάβει μέρος στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Κέρκυρας από 12 μέχρι 16 Οκτωβρίου. Στο νησί των Φαιάκων η Χορωδία του Μ. Σ. Λ. θα πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις· η πρώτη θα αποτελέσει τη συμμετοχή της στον «Διαγωνισμό Χορωδιών» και η δεύτερη θα είναι μία σύμπραξη, μαζί με άλλες Χορωδίες του εξωτερικού, στο «Κοντσέρτο Φιλίας».

Ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης και όλοι οι χορωδοί, με μεγάλη προσήλωση και αμείωτο ενθουσιασμό, ετοιμάζουν το ρεπερτόριο των συναυλιακών εμφανίσεων, ώστε η Χορωδία να παρουσιαστεί άψογη, από κάθε πλευρά, στο απαιτητικό, φιλόμουσο κοινό του νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρόβες της Χορωδίας πραγματοποιούνται στο οίκημά της, το Γρηγοριάδειο Πνευματικό Κέντρο, στην οδό Παπακυριαζή 63, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 8.00΄ με 10.00΄ το βράδυ. Επειδή η χορωδιακή μουσική αποτελεί ένα μοναδικό «αντίδοτο» στις δύσκολες εποχές που βιώνει ο τόπος μας, ο Μουσικός Σύλλογος Λαρίσης προσκαλεί όσους συμπολίτες μας διαθέτουν θέληση, μεράκι και κέφι και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο όμορφο ταξίδι της χορωδιακής μουσικής τέχνης, να προσέλθουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες, ώστε, μετά από ακρόαση και εισήγηση του μαέστρου της Χορωδίας, να μπορέσουν να ενταχθούν σε αυτήν. Η νέα καλλιτεχνική σεζόν προμηνύεται ενδιαφέρουσα και συναρπαστική…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ