ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ…

Από αναγνώστρια της σελίδας, τα στοιχεία της στη διάθεση του paidis.com, πήραμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με τη γιορτή κρασιού Αμπελώνα και την κατάσταση του πάρκου που τη φιλοξενεί:

“Εδώ και αρκετά χρόνια ο θεσμός της γιορτής κρασιού έχει ξεφτίσει εντελώς χωρίς να θέλουν οι άρχοντες του τόπου μας να το καταλάβουν.

Φυσικά και θα μπορούσε να αποτελεί πολιτιστικό γεγονός, αλλά δεν είναι. Είναι ένας τρόπος να επιδεικνύονται τα δημόσια πρόσωπα (δημοτικοί σύμβουλοι) και να κάνουν τον καμπόσο.

Το άλσος όπου γίνεται η γιορτή είναι ένας χώρος πραγματικά όμορφος που δυστυχώς τον θυμούνται μόνο μια εβδομάδα πριν τη γιορτή.

Κανένας ντόπιος δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν το απολαμβάνει γιατί πολύ απλά είναι ένας χώρος παρατημένος όλο το χρόνο και ειδικά το καλοκαίρι.

Γκαζόν απότιστο, χόρτα μέχρι πάνω, αδέσποτα, σκουπίδια διαφόρων ειδών (κουτάκια χαρτάκια, πλαστικά, σύριγγες, προφυλακτικά) και φυσικά μηχανάκια με κάτι καλόπαιδα που τα κακομεταχειρίζονται τόσο ώστε αν είχαν πόδια θα τους κλωτσούσαν.

Όλα αυτά δεν τα βλέπει κανείς άλλος καθημερινά εκτός από τους περίοικους που, απ’ έξω μόνο, τα “απολαμβάνουν” όλο το καλοκαίρι, κυρίως, και όχι μόνο, γιατί όλος ο κόσμος νομίζει ότι αυτό που βλέπει τις μέρες της γιορτής είναι καθημερινή εικόνα.

Πόσο λάθος κάνετε όλοι εσείς που μας επισκέπτεστε και μας ζηλεύετε!!!!!

Να σας πω και για τα μπαράκια που είναι μέσα στο χώρο, που παίζουν μουσική στο τέρμα διαπασών μέχρι τα ξημερώματα χωρίς να νοιάζεται κανένας να τα σταματήσει!!

Οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν περνούν ούτε απ’ έξω από τον χώρο όλο το καλοκαίρι, να δουν τι άλλωστε;;;

Αυτά και άλλα πολλά γίνονται όταν δεν είναι αναμμένοι οι προβολείς και οι κάμερες δίπλα σε σπίτια κατοίκων που είναι άρρωστοι , που πενθούν, που πρέπει να ξυπνήσουν πρωί να δουλέψουν ή να ταξιδέψουν που θέλουν να ησυχάσουν στην αυλή τους και δεν μπορούν.

Οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι στη δικιά τους αυλή και ησυχάζουν ή κοιμούνται ήσυχα στο σπιτάκι τους χωρίς ηχεία και μηχανάκια στο παράθυρο τους. Γιατί να τους νοιαξει άλλωστε;

Τους ψηφίσαμε για να  είναι μπροστά στις κάμερες μόνο;”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ