ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ  ΚΟΥΤΣΟΥΝΟΥΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

Έχοντας στην 5άδα της μια ασταμάτητη Κουτσουνούρη και σε ένα παιχνίδι που παιζόταν καθ’ όλη τη διάρκειά του «στο καλάθι» η Ολύμπια Λάρισας πήρε τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρύσιου, επικρατώντας στο κλειστό της Νεάπολης με σκορ 50-45.

Με τις φιλοξενούμενες να αποδεικνύονται «σκληρό καρύδι» παρά τις απουσίες βασικών παικτριών τους, η Ολύμπια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 25-27, ωστόσο εκμεταλλευόμενη τα λάθη των αντιπάλων της και έχοντας την αρχηγό της σε καλή μέρα κατάφερε τελικά να αποχωρήσει από το γήπεδο με το «ροζ» φύλλο αγώνα.

Σε ένα μάλλον άναρχο παιχνίδι, με λάθη στην άμυνα, πολλά χαμένα ριμπάουντ και επιθετικές επιλογές με κύριο αποδέκτη τα έμπειρα χέρια της Ασημίνας Κουτσουνούρη, η Ολύμπια Λάρισας προβλημάτισε με την εμφάνισή της, ενώ φιλότιμο ξεκίνημα, όσο τροφοδοτήθηκε, έκανε η Καλλίδου.

Επόμενη αντίπαλος για τις «πορτοκαλί» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του θεσμού η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο κλειστό της Νεάπολης την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Π. Λότφι):  Ντριστέλα 2, Ράπτη, Σουλιώτη 10, Κυριτσάκα 9, Λιάσκου, Σκαρλή 2, Μαγδαλιανίδου 1, Κουτσουνούρη 21(3), Καλλίδου 5(1), Κυλεργιώτη.

Στους υπόλοιπους αγώνες του 2ου ομίλου είχαμε:

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ – ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  18-55

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ  68-28

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ 56-72

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 20-0

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ 69-44

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ