ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Την πρώτη της νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Τυρνάβου 2005 στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ επικρατώντας στην έδρα της της Αστραπής Νέας Πολιτείας με 1 – 0.

Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο αφού οι παίκτες του Χρήστου Λόλα κυριάρχησαν σε όλο το παιχνίδι των αντιπάλων τους και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν οι προσπάθειες του Τζιόλα στο 2′ και του Γανού στο 60΄ δεν κατέληγαν στο δοκάρι των αντιπάλων.

Η ομάδα του Τυρνάβου έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματά της και βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, ενώ η σημερινή νίκη σίγουρα ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τη Δόξα Αργυροπουλίου το Σάββατο.

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού παιχνιδιού η σημαντική προσέλευση του κόσμου που δείχνει ότι έχει αγκαλιάσει την ομάδα. Η διοίκηση το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο και ευελπιστούν σε συνέχισή της στήριξής του στην προσπάθεια που καταβάλουν φέτος.

Τύρναβος (Χρ. Λόλας): Γραβάνης, Ροντούλης, Αυλογιάρης, Πρατσίλας, Καρακάνος, Γκαμπέτας, Τζζιόλας, Ντονούδης (60′ Καλέσης), Κατσιάνας (72′ Τσακνάκης, Γκαντρής (80′ Βλιώρας) Γανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ