ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10 ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Κ.Ε.ΔΗ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (ΚΕ.ΔΗ.Τ.), ως φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Τυρνάβου για την περίοδο 2016-2017 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα προσλάβει 10  καθηγητές/τριες Φυσικής Αγωγής

με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ως και 8 (οκτώ) μήνες και με ωριαία αποζημίωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ:

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΘΕΣΗΣ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

 

ΑΤΟΜΑ

 

ΧΡΟΝΟΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 

01 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

1 Έως

8 μήνες

 

Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής &  Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής

με ειδικότητα μοντέρνου χορού.

02 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

1 Έως

8 μήνες

 

Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα ειδική φυσική αγωγή.
03 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

1 Έως

8 μήνες

 

Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής &  Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα ρυθμική γυμναστική.
04 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

1 Έως

8 μήνες

 

Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής &  Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα  Κολύμβηση (γνώσεις αεροβικήςνερού και

επιπλέον προσόν τίτλος Ναυαγοσωστικής)

05 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

 

2 Έως

8 μήνες

 

Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής &  Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα  Κολύμβηση και

επιπλέον προσόν τίτλος Ναυαγοσωστικής)

06 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

 

4 Έως

8 μήνες

 

Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Αθλητικές δραστηριότητες κλειστών χώρων ή αεροβικής ή γυμναστικής ή άσκησης σε γυμναστήρια (με γνώσεις zumba, pilates, yoga αεροβικής)
  ΣΥΝΟΛΟ 10    

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από :

1.  Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.

2.  Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.

3.  Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

4.  Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

5.  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

6.  Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.

7.  Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.

8.  Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.

9.  Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2016  στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου (ΚΕ.ΔΗ.Τ.). Πληροφορίες στο τηλ. 2492350323-313.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ