ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

«ΑΕΛ υπήρξε μόνο από την έναρξη του παιχνιδιού μέχρι το γκολ της Κέρκυρας. Από εκεί και πέρα έχουν διαλυθεί τα πάντα. Δεν υπάρχει άμυνα και δεν υπάρχουν οι παίκτες να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε ένα ντροπιαστικό βράδυ αν δεν γίνουν αλλαγές και δεν διορθωθεί η κατάσταση…

Εγώ αν ήμουν στη θέση του Αναστασιάδη θα άλλαζα τουλάχιστον οκτώ»!

Με τα λόγια αυτά σχολίαζε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο «βυσσινί» ραδιόφωνο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ Γιάννης Καλογιάννης την απογοητευτική εικόνα της ομάδας που οδήγησε τελικά και στο αρνητικό αποτέλεσμα.

«Προφητικές» οι κουβέντες, περιορισμένες όμως στα γεγονότα και όχι στις αιτίες που τα προκάλεσαν και ας μας επιτρέψει ο συνάδελφος.

Και 18 να άλλαζε σήμερα ο Αναστασιάδης εκείνο που έδειχνε να λείπει ουσιαστικά από την ΑΕΛ ήταν η αυτοσυγκέντρωση και η ηρεμία.

Παίκτες αγχωμένοι, φοβισμένοι για το επόμενο λάθος που μπορεί να στοιχίσει νέα… παρατράγουδα σε νησιώτικες φυσούνες, χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων, γκρίνιες, αποχές, εκατέρωθεν κατηγορίες και αναθέματα, ό,τι τέλος πάντων χαρακτηρίζει δυστυχώς εδώ και μήνες την καθημερινότητά τους στη Λάρισα, βγήκε στο τερέν.

Το επεισόδιο με το Ντεγκρά, που «σφυρίζοντας» προσπέρασαν ως μη γενόμενο οι διοικούντες στο περίφημο γεύμα συσπείρωσης και ανασυγκρότησης της περασμένης Πέμπτης όπου δεν ακούστηκε «κιχ», όχι απλά δεν έφυγε στιγμή από τη σκέψη τους, αφού ο προβληματισμός δεν εκτονώθηκε ποτέ, αλλά αντίθετα ξεχείλισε για να τους «πνίξει» στο ματς-κλειδί με την Κέρκυρα.

Και αν στο περίφημο δείπνο είδαμε προβληματισμένους και σκεπτικούς παίκτες και κατεβασμένα κεφάλια, μοιραία στο ματς της Κυριακής ήρθαν και τα κατεβασμένα χέρια.

Και επειδή μαθαίνουμε πως κάποιοι ενοχλήθηκαν και από τα… κουνούπια που έκαναν λέει «σύννεφο» την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, δε φταίνε τα κουνούπια κύριοι, η μύγα που μας τσίμπησε φταίει και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, αλλιώς πολλοί θα είναι εκείνοι που σύντομα θα γυρίσουν την πλάτη στην ΑΕΛ, με τα άδεια καθίσματα του ARENA να είναι το λιγότερο.

Βλέπετε όταν ακούς όλο και πιο συχνά το «ΑΕΛ; Να λείπει το βύσσινο…», ε που θα πάει στο τέλος θα λείψει και το «βυσσινί»!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SPORT 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ