ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ Κ. ΤΣΙΑΝΟ, ΜΕ ΤΗ Σ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ «ΤΙΜΟΝΙ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ!!

Τέλος εποχής για τον μέχρι πρότινος καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεσσαλικού Θεάτρου Κ. Τσιάνο σηματοδοτεί η επιλογή της Σοφίας Καραγιάννη για το «τιμόνι» του, η οποία με σπουδαία δείγματα δουλειάς ήδη «σήκωσε μανίκια» επιλέγοντας το έργο του Καταλανού Μπελμπέλ «Οφσάιντ/ Εκτός παιδιάς» για τη χειμερινή σεζόν,

με τη συμμετοχή αξιόλογων ηθοποιών και ανάμεσά τους τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη, που απολαύσαμε και στη Λάρισα στο «Μάρτυς μου ο θεός».

Η εξέλιξη που δίνει τέλος και στο προσωρινά «ακέφαλο» του θεάτρου τους τελευταίους μήνες, μετά και την ολοκλήρωση της θητείας του Κ. Τσιάνου, σηματοδοτεί πλέον και τη νέα εποχή στο Θεσσαλικό Θέατρο, ενώ η είδηση απασχόλησε ήδη και τους συναδέλφους των Αθηνών, με «Το Τέταρτο Κουδούνι» να κάνει τη σχετική αναφορά!

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια στη σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από την πλευρά του Θ. Θ, αλλά και η στάση που θα τηρήσει ο Κώστας Τσιάνος, ο οποίος να θυμίσουμε πως ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το θέατρο, κινούμενος πάντα στους χώρους του και προσφέροντας από όποια θέση.

Σ.Σ Με τα όσα «ποδοσφαιρικά» συμβαίνουν στη Λάρισα δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή η Σ. Καραγιάννη!!

Σιδεροκέφαλη…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ