ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ Λάρισας, με αφορμή τα απανωτά περιστατικά διακοπών ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και ανέργους που δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, προχώρησαν σήμερα μέλη του Εργατικού Κέντρου της πόλης.

«Την ώρα που η ανεργία χτυπάει κόκκινο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζοντας την άγρια φοροληστεία προχωρά σε συνεχείς διακοπές ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά, απλήρωτους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους, ενώ μόνο το τελευταίο διάστημα το Ε.Κ αντιμετώπισε πάνω από 10 περιπτώσεις, οι οποίες δυστυχώς είναι πολύ περισσότερες, καθώς αρκετές από αυτές δεν φτάνουν στο ΕΚΛ και τις λαϊκές επιτροπές», τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Π. Λιόλιος.

Διεκδικώντας καμία διακοπή ρεύματος σε όποιον δεν έχει να πληρώσει καθώς και μείωση των τιμολογίων κατά 50% για τους ανέργους και 30% για όλους τους εργαζόμενους, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε σχετικές καταγγελίες όλους όσοι πλήττονται από τη συγκεκριμένη πολιτική της ΔΕΗ, τονίζοντας παράλληλα πως «το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και κανείς δεν μπορεί να το στερεί από καμία λαϊκή οικογένεια».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ