Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Μεθυσμένη πολιτεία η Λάρισα με τη ΑΕΛ μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της να πετυχαίνει τη νίκη της αγωνιστικής με 1-0 απέναντι στον αήττητο μέχρι τώρα Ολυμπιακό του Πορτογάλου Μπέντο.

«Ήταν μια δύσκολη έδρα, δεν μας εξέπληξε το παιχνίδι της αντιπάλου, ωστόσο το 0-0 θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Πρέπει να δεχτούμε την ήττα και να συγχαρούμε τον αντίπαλο», κατέληξε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Σε πελάγη ευτυχίας ο βοηθός του Α. Αναστασιάδη Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, μίλησε στην κάμερα τονίζοντας πως η ΑΕΛ άξιζε 100% τη νίκη!

“Νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη. Μπήκαμε απ’ το πρώτο λεπτό για να τη διεκδικήσουμε και τελικά καταφέραμε να την πάρουμε. Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο”, ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Απίστευτες στιγμές λίγο νωρίτερα και στο «βυσσινί» πάγκο με αναπληρωματικούς και τεχνικό επιτελείο να «γκρεμίζουν» κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών το Μακεδόνα τεχνικό της ΑΕΛ, ενώ μέσα στον πανζουρλισμό που επικράτησε ο κόουτς έχασε τα γυαλιά του!

Προφανώς και βρέθηκαν, αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σημείωναν πως επρόκειτο για τα γυαλιά που τελικά… έβαλε στον Ολυμπιακό!!!

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Sport 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ