ΖΑΚ ΓΑΛΙΦΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠ: «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΣΤΑΘΕΣ ΑΤΟΜΟ»

Ο κωμικός Ζακ Γαλιφιανάκης δήλωσε στο LA Times ότι δεν θα καλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή του “Between two Ferns,”  παρά το γεγονός οτι πρόσφατα είχε ως καλεσμένη τη Χίλαρι Κλίντον.

«Δεν θα καλούσα κάποιον που είναι τόσο διανοητικά ασταθής» (mentally challenged), είπε. “Θα ένιωθα σαν να τον χρησιμοποιούσα. Και μπορείτε να το γράψετε αυτό.”

Ο ηθοποιός περιγράφει τον Τραμπ ως “το είδος του άντρα που του αρέσει να τραβάει την  προσοχή. Κακή προσοχή ή καλή προσοχή. Λοιπόν έχουμε να κάνουμε με μια ψύχωση εκεί, που είναι λίγο παράξενη.”

Η Συνέντευξη του Γαλιφιανάκη με την Κλίντον είχε τις περισσότερες προβολές στην ιστοσελίδα που φιλοξενεί το ” Between two Ferns.”  Είχε 48 εκατομμύρια προβολές.

Ο ηθοποιός έκανε ερωτήσεις στην Κλίντον, όπως, «Ως Γραμματέας, πόσες λέξεις ανά λεπτό θα μπορούσατε να πληκτρολογήσετε»; Και «πώς πίνει τον καφέ του ο Πρόεδρος Ομπάμα; Όπως είναι ο ίδιος; Ελαφρύ;”

Ο 46χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν “αγχωμένος” που είχε την Κλίντον στην εκπομπή του, αλλά τελικά ανακάλυψε οτι είναι «πολύ ευχάριστος τύπος.»

Και πρόσθεσε: «Έφυγα από τη συνέντευξη με την εντύπωση οτι πρόκειται για cool άτομο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ