«ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ» ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Λαχτάρησαν το μεσημέρι κάτοικοι και περίοικοι από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στη Λάρισα, το οποίο παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών κάηκε ολοσχερώς!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 13.00 το μεσημέρι όταν και κάτω από συνθήκες που εξετάζονται από την ΠΥΛ ξέσπασε φωτιά στη γκαρσονιέρα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Ευφροσύνης 13, πλησίον της οδού Βόλου.

Επιτόπου έσπευσαν άμεσα 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύναμη 9 ανδρών, οι οποίοι δίνοντας μάχη με τις φλόγες κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε διπλανά διαμερίσματα, ενώ ευτυχώς από την πυρκαγιά δεν κινδύνεψε κανείς, καθώς οι ένοικοι της πολυκατοικίας πρόλαβαν να εγκαταλείψουν εγκαίρως το κτίριο.

Μετά από 1 ½ ώρα μάχη με τις φλόγες οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, που έκαψε ολοσχερώς το μικρό διαμέρισμα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ζημιές 45.000 ευρώ, ενώ σχετική προανάκριση διενεργείται από την ΠΥΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ