ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ

Εμφανώς σοκαρισμένος και περισσότερο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε αργά το μεσημέρι στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ηλικιωμένος άνδρας , που λίγο νωρίτερα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο του το γιο!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σήμερα μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών, στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου και Λάππα, στο κέντρο της Λάρισας, όταν και άνδρας 40 περίπου ετών άρχισα να ξυλοκοπά τον ηλικιωμένο, για να αποδειχθεί λίγο αργότερα πως επρόκειτο για το ίδιο του το παιδί.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της αστυνομίας που ειδοποιήθηκε από διερχόμενους, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ηλικιωμένο άνδρα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ανεξακρίβωτες πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα ο 40χρονος είχε ξυλοκοπήσει και τη μητέρα του, αφού πίστευε ότι οι γονείς του κέρδισαν ένα μεγάλο ποσό σε τυχερό παιχνίδι και του το έκρυβαν.

Για το περιστατικό διενεργείται σχετική προανάκριση, με το φερόμενο ως δράστη να διαφεύγει και να αναζητείται από την αστυνομία, αφού το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ