ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για το πρόσωπο της ημέρας, καθώς το όνομά του έγινε πρωτοσέλιδο, ενώ από χθες βρίσκεται στα χείλη των Λαρισαίων οπαδών αλλά και ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Ο λόγος φυσικά για τον 23χρονο «χρυσό» σκόρερ της ΑΕΛ στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού Νίκο Γκόλια που «χωρίς να το σκεφτεί» έστειλε με σουτ τους Λαρισαίους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες του ARENA… στον έβδομο ουρανό!

Δεν μετρά παραπάνω από 214 αγωνιστικά λεπτά στην κατηγορία ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μόλις 4 οι συμμετοχές του στη SL, εκ των οποίων οι 2 την περίοδο 2013-2014 με τη φανέλα του Άρη, ενώ ήρθε στη Λάρισα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, για να βάλει χθες φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της ομολογουμένως αναγεννημένης (μετά την Κέρκυρα) ΑΕΛ!

«Ήταν νίκη ψυχολογίας και σίγουρα σημαντική στιγμή στην καριέρα μου μέχρι την… επόμενη», δήλωσε προσγειωμένος ο παίκτης που χθες συστήθηκε για τα καλά στη φίλαθλη Ελλάδα.

Αν μη τι άλλο τα σημερινά αφιερώματα των αθηναϊκών εφημερίδων δικαιώνουν τη δουλειά που γίνεται από όλους, ενώ για όσους έχουν βάλει στην άκρη τις παρωπίδες είναι και εύκολο να αντιληφθούν πόσο σημαντική ήταν η ηρεμία που κυριάρχησε από όλες τις πλευρές όλη την εβδομάδα, με τους παίκτες συγκεντρωμένους στη δουλειά τους και μόνο.

Όσο για το νεαρό Γκόλια, πολύ καλά έκανε όταν δεν το σκέφτηκε να σουτάρει σαν βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια, εκείνο πάντως που είναι να αναρωτιέται κανείς είναι τι ακριβώς σκεπτόταν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού στην ίδια φάση, αλλά και ο Πορτογάλος τεχνικός που με τις επιλογές του βρίσκεται από χθες στο στόχαστρο, με ένα από τα καλύτερα πρωτοσέλιδα να περιγράφει πως «τον έκανε ΑΛΟΓΟ ο Αναστασιάδης»!!

Υ.Γ. Δεν το συνηθίζουμε να ασχολούμαστε, μα θα έχουν ενδιαφέρον και τα μετέπειτα παιχνίδια με τη σφυρίχτρα να δίνει τα «σπόρια» στους Πειραιώτες, που θα μπορούσαν χθες κάλλιστα να τελειώσουν και με 10, για να βρεθούν τελικά στο «καναβάτσο» με διαιτησία 45-55 ή έστω και 40-60!

Σκεφτείτε δηλαδή τι έχουν να δουν τα μάτια μας σε ένα παιχνίδι 50-50…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ