ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚΛ!

Έξαλλοι μαθαίνουμε οι διοικούντες το ΕΑΚΛ μετά από διαρροές πως σύλλογοι που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Λάρισας αυξάνοντας το ποσό συνδρομής των αθλητών τους αιτιολόγησαν την απόφαση κάνοντας λόγο για αύξηση που προέκυψε λόγω σχετικής απόφασης της διοίκησης του ΕΑΚΛ!

Με το θέμα να παίρνει διαστάσεις, τόσο ανάμεσα σε γονείς που σε περίοδο κρίσης επιβαρύνονται επιπλέον κόστος προκειμένου να αθληθούν τα παιδιά τους, όσο και ανάμεσα στους ίδιους τους συλλόγους, που «τους πήρε η μπάλα» και κατά το κοινώς λεγόμενο «τσουβαλιάστηκαν» με τους συγκεκριμένους που επέλεξαν να… μετακυλήσουν την απόφαση βάζοντας «μπροστά» τη διοίκηση του ΕΑΚΛ, καλό θα ήταν κάποιοι να αναλάβουν την ευθύνη!

Από την πλευρά της πάντως η διοίκηση το ξεκαθάρισε: «Καμιά αύξηση δεν έχει γίνει φέτος στο κόστος χρήσης στους συλλόγους που χρησιμοποιούν το Κολυμβητήριο. Επομένως η αύξηση της συνδρομής που πληρώνουν οι πολίτες κακώς συνδέεται με την Διοίκηση και αποτελεί καθαρά συγκεκριμένη επιλογή των συλλόγων», τονίζεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Μένει να το ξεκαθαρίσουν και οι σύλλογοι…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ