ΜΕ ΤΗΝ Μ. ΜΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΔΕΣΠΟΠΟΥΛΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Tην Περιφερειακή Ενότητα  Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, όπου συναντήθηκε με τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Λάρισας κα Μαρία Μαμάρα, Κοινωνικής Πρόνοιας και κ. Κώστα Δεσπόπουλο, Πολιτικής Προστασίας.

Σε σχετική ανακοίνωση της «ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ» επισημαίνονται τα εξής:

«Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Μανώλης είχε συνάντηση  με την κ. Μαρία Μαμάρα, εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Π.Ε. Λάρισας, Κοινωνικής Πρόνοιας, με την οποία συζήτησαν θέματα  που άπτονται της αρμοδιότητάς της και ζήτησε τη στήριξή της σε θέματα πρόνοιας και όχι μόνο, που αφορούν το δήμο Τεμπών. Η κ. Μαμάρα με τη σειρά της δήλωσε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό του δήμου Τεμπών και ότι θα στηρίζει κάθε πρόταση της αντιπολίτευσης που είναι προς την κατεύθυνση ανακούφισης και στήριξης της κοινωνίας του δήμου Τεμπών και σε κάθε έργο που είναι προς την κατεύθυνση, ανάδειξης, προβολής και ανάπτυξης του δήμου».

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης συναντήθηκε με τον κ. Κώστα Δεσπόπουλο, εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλος της Π.Ε. Λάρισας, Πολιτικής Προστασίας, από τον οποίο ζήτησε να ενημερωθεί αν ο δήμος Τεμπών και συγκεκριμένα η Τοπική Κοινότητα Γόννων, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των ζημιών που υπέστησαν οι ελαιοπαραγωγοί του οικισμού Ελιάς από την πυρκαγιά τις 16-7-2016, όπως είχε ζητηθεί και είχε δεσμευθεί ο δήμαρχος κ. Κολλάτος να πράξει, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 18-7-2016. Η απάντηση του κ. Δεσπόπουλου στο συγκεκριμένο ερώτημα ήταν αρνητική, εξηγώντας ότι η δημοτική Αρχή του δήμου Τεμπών δεν έχει κάνει κάποια ενέργεια προς την κατεύθυνση αυτή. Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Τεμπών στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν του τέθηκε το ερώτημα των ενεργειών του για κήρυξη της περιοχής Ελιάς του δήμου Τεμπών σε πυρόπληκτη. Δεσμευόμενος για δεύτερη φορά να ερευνήσει το θέμα.

Και καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Μανώλη: «Ελπίζουμε και πιστεύουμε να τηρήσει ο κ. Κολλάτος αυτή τη φορά τη δέσμευσή του, για το καλό των παραγωγών, τα ελαιόδεντρα των οποίων καταστράφηκαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ