ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΤΕΙ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Εκπαίδευση στη διαχείριση Έργων» υπό την αιγίδα του Περιφερειακού Τμήματος Κ&Δ Θεσσαλίας του ΤΕΕ και οργανώνεται από τη Μόνιμη Επιτροπή Νέων Τεχνολογιών του Τμήματος Κ&Δ Θεσσαλίας του ΤΕΕ

σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων» του Τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν επιστημονικές εισηγήσεις που αφορούν την κατάρτιση, εκπαίδευση και πιστοποίηση στο πεδίο της Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων (Project Management) και παρουσιάστηκε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων» που υλοποιεί το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Δόθηκε ενημέρωση αναφορικά με διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις στο πεδίο της διαχείρισης έργων (project management).

Τέλος παρουσιάστηκε η αξιολόγηση των πέντε (5) κύκλων κατάρτισης – σεμιναρίων με θέμα «Διαχείριση Έργων με Χρήση Λογισμικού» που υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής (Κ&Δ) Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα. Τα σεμινάρια παρακολούθησαν δωρεάν περισσότεροι από 80 Μηχανικοί, στους οποίους και απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο Βασίλης Τσιώνας, Πρόεδρος ΤΕΕ Τμήμα Κ&Δ Θεσσαλίας και ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Καθηγητής Παναγιώτης Γούλας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις παρακάτω εισηγήσεις:

  1. ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗ & ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ

-Δρ. Λεωνίδας Ανθόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας, Διευθυντής

Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων &

Προγραμμάτων» Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας

  1. ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ

-Δρ. Παντελής Υψηλάντης, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας, Γενικός Γραμματέας Ελληνικού Δικτύου Διαχειριστών Έργων

  1. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ»

-Δρ. Βασίλης Γερογιάννης, Επιστημονικός Υπεύθυνος των σεμιναρίων, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας, Πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας

-Χρήστος Ζιώζιας, Εκπαιδευτής των σεμιναρίων, Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός, MSc στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων

Στο Συντονισμό και στο Προεδρείο ήταν οι παρακάτω: Βασίλης Γερογιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας Ιωάννης Κρεμεζής, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ