ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προσπάθειες για την ίδρυση του φιλανθρωπικού ομίλου “πλατεία Μεσαγγάλων” ο οποίος έχει ως κύριο σκοπό του την εξεύρεση τρόπου αγοράς συγκεκριμένου χώρου έκτασης 4 στρεμμάτων στο κέντρο του οικισμού για τη δημιουργία πλατείας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στα Μεσάγγαλα σύσκεψη για την οριστικοποίηση του καταστατικού του ομίλου ώστε να πάρει το δρόμο του πρωτοδικείου για τη νομιμοποίηση του ομίλου το αργότερο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Οπως συμφωνήθηκε πρόεδρος του ομίλου θα είναι ο εκάστοτε δήμαρχος Τεμπών και στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Κ. Κολλάτος και αντιπρόεδρος ο εκάστοτε αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Θ. Παιδής. Συντονιστές του ομίλου θα είναι ο κ. Νίκος Καλτσάς, αντιδήμαρχος του δήμου Λαρισαίων και ο κ. Φάνης Βουλιώτης πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών τουριστικών καταλυμάτων των Μεσαγγάλων.

Εκείνο που τονίστηκε ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι ο όμιλος θα λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και ο λογαριασμός στον οποίο θα συγκεντρώνονται χρήματα για την αγορά του οικοπέδου θα είναι σε γνώση όλων των μελών του ομίλου αλλά και της τοπικής κοινωνίας μέσω ενημερώσεων που θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Τέλος σημειώθηκε ότι ο όμιλος έχει ήδη ανοίξει τα φτερά του έχοντας μέλη σε Αγγλία, Γερμανία και Ολλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ