ΣΤΟ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ Ο ΜΑΝΑΚΟΥΣΙΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ καθώς προχώρησε στην προσθήκη 5 ποδοσφαιριστών και ανάμεσά τους ο Δημήτρης Μανακούσιος που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ!

Θυμίζουμε πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη χρονιά συμμετέχοντας στην προετοιμασία των «βυσσινί» για τη SL, για να ανακοινωθεί αργότερα αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια ως ελεύθερος από την πρώην πλέον ομάδα του.

Η… «οδύσσεια» συνεχίστηκε για τον 21χρονο παίκτη που ανακοινώθηκε και από τον Ιάλυσο Ρόδου, με τη μεταγραφή να «χαλάει» και τον ποδοσφαιριστή να καταλήγει στο Σμόλικα Φαλάνης, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμη σε Φαλανιακό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Δωτιέα Αγιάς και φυσικά ΑΕΛ.

Παράλληλα η διοίκηση του Σμόλικα ανακοίνωσε 4 ακόμη μεταγραφές που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για τον έμπειρο Λευτέρη Σαλγκάμη από τους Αγίους Αναργύρους, τον Αναστάσιο Παπαθανασίου από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τον Αθανάσιο Θεοχάρη που αγωνιζόταν στο Μαυροβούνι και το Γιώργο Τανάγια που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στο Ροδιακό.

Η διοίκηση εύχεται σε όλους υγεία και επιτυχίες για την ομάδα, ενώ ξεχωριστές ευχές απευθύνει και στον αρχηγό του συλλόγου Σ. Δάσσιο, για τα βαφτίσια της κόρης του Ελένης!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ