ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση εθελοντικών οργανώσεων και διοίκησης νοσοκομείων

Συνάντηση με τις εθελοντικές οργανώσεις του Νομού Λάρισας θα έχει η διοίκηση των Νοσοκομείων Λάρισας, με σκοπό την συνεργασία για την εκτεταμένη δενδροφύτευση που θα γίνει στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 18/10/2016) και ώρα 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (Τσακάλωφ 1 στο κέντρο της Λάρισας). Η επιλογή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, έγινε προκειμένου να διευκολυνθούν οι εθελοντές.

Στη σύσκεψη θα αναπτυχθεί το σχέδιο δεντροφύτευσης των 2.000 δέντρων και φυτών στον περιβάλλοντα χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με συνδρομή των εθελοντικών οργανώσεων και ιδιωτών εθελοντών. Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν οι Υπηρεσίες του Δήμου Λάρισας, το Δασαρχείο και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τη σύνταξη της μελέτης και την δωρεάν διάθεση φυτών.

Στόχος της πρωτοβουλίας της διοίκησης των Νοσοκομείων είναι να αλλάξει ο χώρος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο προς όφελος των ασθενών και επισκεπτών, να αναβαθμιστεί το φυσικό Περιβάλλον της περιοχής, με πολλαπλό περιβαλλοντικό, αισθητικό, αλλά και οικονομικό όφελος για το Νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεπερνά τα στενά όρια του Νοσοκομείου, το οποίο θα υλοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερο κόστος, ακριβώς λόγω της συνεισφοράς υπηρεσιών και εθελοντών. Η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Η συνάντηση είναι ανοιχτή για όλους τους συλλόγους και φορείς της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ