ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 37ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Συνελήφθη, χθες (19-10-2016) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένων και σε απόπειρα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο 37χρονος μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, όπου εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 52χρονου με προφανή σκοπό τη διάπραξη κλοπής, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός και διέφυγε με το προαναφερόμενο όχημα.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 37χρονου στην περιοχή του Τυρνάβου και τη σύλληψή του.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης διέπραξε άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής κατά το παρελθόν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της (03-11-2015) εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 75χρονου και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, ενώ το πρωί της (10-07-2016), αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ από το παντελόνι 77χρονου ημεδαπού.

Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις αστυνομικές Αρχές για διάπραξη άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ