ΒΑΣΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Το ιατρείο του Ζαππείου του Δήμου Κιλελέρ παραχωρήθηκε, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, στην 5η ΥΠΕγια να λειτουργήσει και ως βάση ασθενοφόρου.Η βάση θα λειτουργεί καθημερινά, ενώ αν υπάρξει ανάγκη η κάλυψη θα γίνεται από την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ Λάρισας.

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστωρας Αντωνίου κατά τη διάρκεια της παραχώρησης του ιατρείου τόνισε ότι το υπουργείο Υγείας έχει σκοπό να επανδρώσει άμεσα όλες τις βάσεις των ΕΚΑΒ, καθώς και τα Νοσοκομεία αλλά και τα Κέντρα Υγείας με ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης αφού ευχαρίστησε την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας αλλά και τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδη Μυλωνά, καθώς και το υπουργείο Υγείας για την πρωτοβουλία τους να υπάρχει μόνιμα ασθενοφόρο στο Ζάππειο,ζήτησε τη συνδρομή τους για την αντιμετώπιση  πιθανόν προβλημάτων στον τομέα της υγείας που αφορούν στο Δήμο Κιλελέρ.

Στην εκδήλωση της παραχώρησης παρευρέθηκαν ο Δημήτρης Δημητριάδης, Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Παπαγγελής, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Κιλελέρ Αντώνης Ρεντζιάς, Σωτήρης Σωτηρίου και Χρήστος Τσιχίτας, η πρόεδρος της ΤΚ Ζαππείου, Κω/να Σωτηροπούλου- Γκαραγκούνη και το μέλος του ΤΣ Αριστείδης Τσιγάρας και υπηρεσιακοί παράγοντες της 5ης ΥΠΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ