“Η UfA FILM ΚΑΙ άλλες ιστορίες” ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

To βιβλίο της Άννας Χατζησοφιά «Η UfA FILM ΚΑΙ άλλες ιστορίες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Εύμαρος”, θα παρουσιαστεί σήμερα στις 8:00 μμ, στο «Θέατρο του Μύλου», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ – «Θεατρικές Συναντήσεις – Φθινόπωρο -2016».
Για το βιβλίο και την συγγραφέα θα μιλήσουν: Πέτρος Κακολύρης, υπεύθυνος των εκδόσεων «Εύμαρος», και η ίδια η συγγραφέας Άννα Χατζησοφιά.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Κώστας Τσιάνος, Μαρία Κανελλοπούλου & η Ελένη Φίλιππα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Άννα Χατζησοφιά -συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης- μας γνωρίζει και μια άλλη πλευρά της: την ικανότητά της στο χρονογράφημα. Τακτική συνεργάτρια για καιρό της ιστοσελίδας red notebook, παρακολουθούσε και έκρινε την επικαιρότητα με σοβαρότητα και χιούμορ.
Στο βιβλίο αυτό συγκεντρώθηκαν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά κείμενά της από την περίοδο 2012-2014. Σκέψεις για την ελληνική κοινωνία με τα προβλήματα και τα ευτράπελά της, την Αριστερά και τα όνειρά της, τον ΣΥΡΙΖΑ, την τέχνη, την τηλεόραση…

Μαζί, μερικά όμορφα νοσταλγικά κείμενα για τα παιδικά της χρόνια, τους ανθρώπους που τα σημάδεψαν, ανθρώπους με καλοσύνη και μεγάλη καρδιά, πρόσφυγες οι πιο πολλοί από μια άλλη εποχή, που ζεσταίνουν με ελπίδα την ψυχή μας. Κείμενα με προσωπικό ύφος, που σχολιάζουν μια από τις πιο κρίσιμες διετίες της εποχής μας με το μάτι του καλλιτέχνη και την ψυχραιμία του ενεργού πολίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ